× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rugdosta és meg akarta ütni a mentőápolót

|
2014. augusztus 08. | Rendőrség
A 64 éves férfit Algyőn találták az utcán, mozdulatlanul. A gyors ellátás után a mentőben vált agresszívvá. Vallomása szerint ittassága miatt.

A Szegedi Rendőrkapitányság algyői körzeti megbízottai hétfő este Algyőn, a Vásárhelyi utcán egy mozdulatlanul fekvő férfit találtak. A 64 éves embert stabil oldalfekvésbe tették és hívták a mentőket.

A mentőszolgálat munkatársai a férfit ellátták, majd elindultak vele a kórházba. A beteg út közben – vallomása szerint ittassága miatt - agresszívvá vált, többször megrúgta a mentőápolót, majd meg is akarta ütni. Végül a rendőrök fékezték meg az őrjöngő embert.

B. Józsefet orvosi ellátását követően a Szegedi Rendőrkapitányságra állították elő. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tudatta Szenti Szabolcs, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×