× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rézvezetéket akart lopni

|
2013. október 17. | Rendőrség
Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy Szegeden az egyik épülő házban illetéktelen személy tartózkodik október 16-án az esti órákban. A Tarjánvárosi Rendőrőrs egyenruhásai azonnal a helyszínre siettek és tetten érték a gyanúsítottat, aki az ingatlan fürdőszobájából rézvezetéket tépett ki a falból, abból a célból, hogy azt eltulajdonítsa.

Ö. Gábort a rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol a 28 éves algyői lakos beismerő vallomást tett. A terhelt ellen – őrizetbe vételének elrendelése mellett – lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányság 2013. október 17-én kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×