× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rendőrkézen az algyői betörő

|
2009. március 08. | Rendőrség

Lopással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 20 éves algyői férfit, akit gyanúsítotti kihallgatását követően pénteken vett őrizetbe.

A rendőrök adatai szerint a fiatalember március 4-én a hajnali órákban behatolt az egyik algyői italboltba, ahonnan összesen mintegy 200.000 Ft értékben dohányárut, szeszesitalt, valamint a játékgépet felfeszítve készpénzt vitt magával.

A lopás bejelentését követően a rendőrök a szemlével egyidőben megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Ennek során került képbe a 20 éves algyői fiatalember, akit pénteken előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

A házkutatás során a rendőrök mintegy 25 ezer Ft értékben megtalálták nála azokat a pénzérméket, melyek feltehetően a játékgépből származtak.

A gyanúsított már volt büntetve, és jelenleg is van folyamatban vele szemben büntetőeljárás ugyancsak betöréses lopás gyanúja miatt.

Feltehetően további hasonló bűncselekmények is a fiatalember számlájára írhatóak, ezek vizsgálata folyamatban van.

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×