× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rendőrkézen az algyői betörő

|
2009. március 08. | Rendőrség

Lopással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 20 éves algyői férfit, akit gyanúsítotti kihallgatását követően pénteken vett őrizetbe.

A rendőrök adatai szerint a fiatalember március 4-én a hajnali órákban behatolt az egyik algyői italboltba, ahonnan összesen mintegy 200.000 Ft értékben dohányárut, szeszesitalt, valamint a játékgépet felfeszítve készpénzt vitt magával.

A lopás bejelentését követően a rendőrök a szemlével egyidőben megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Ennek során került képbe a 20 éves algyői fiatalember, akit pénteken előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

A házkutatás során a rendőrök mintegy 25 ezer Ft értékben megtalálták nála azokat a pénzérméket, melyek feltehetően a játékgépből származtak.

A gyanúsított már volt büntetve, és jelenleg is van folyamatban vele szemben büntetőeljárás ugyancsak betöréses lopás gyanúja miatt.

Feltehetően további hasonló bűncselekmények is a fiatalember számlájára írhatóak, ezek vizsgálata folyamatban van.

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×