× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rendőrkézen az algyői betörő

|
2009. március 08. | Rendőrség

Lopással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 20 éves algyői férfit, akit gyanúsítotti kihallgatását követően pénteken vett őrizetbe.

A rendőrök adatai szerint a fiatalember március 4-én a hajnali órákban behatolt az egyik algyői italboltba, ahonnan összesen mintegy 200.000 Ft értékben dohányárut, szeszesitalt, valamint a játékgépet felfeszítve készpénzt vitt magával.

A lopás bejelentését követően a rendőrök a szemlével egyidőben megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Ennek során került képbe a 20 éves algyői fiatalember, akit pénteken előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

A házkutatás során a rendőrök mintegy 25 ezer Ft értékben megtalálták nála azokat a pénzérméket, melyek feltehetően a játékgépből származtak.

A gyanúsított már volt büntetve, és jelenleg is van folyamatban vele szemben büntetőeljárás ugyancsak betöréses lopás gyanúja miatt.

Feltehetően további hasonló bűncselekmények is a fiatalember számlájára írhatóak, ezek vizsgálata folyamatban van.

 

További hírek

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Falunap egyik kiemelt rendezvényeként az Algyői Foltvarrók Köre 15. jubileumi kiállítása nyílt meg. 2009-ben nyolc fővel indult a szakköri foglalkozás, jelenleg 15 fővel járnak tárlatokra, fesztiválokra.

2024. június 03. | Kultúra Bővebben

×