× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Remek hét az oviban

|
2021. június 08. | Oktatás

Remek hetet tudhatnak maguk mögött az algyői ovisok, ugyanis minden nap a gyereknap megünneplésével telt az Algyői Szivárvány Óvodában.

Az egész hetes programsorozatnak csütörtökön volt a záró eseménye, amely alkalmával a Boldog Gyermekkor Alapítvány javára vásárt rendeztek az óvoda dolgozói. Az udvaron Nyárváró Kerti Party várta a kicsiket és a szüleiket. Minden állomáson mást próbálhattak ki az ovisok, ehettek, ihattak és még egy lufifigurát is készített nekik egy bohóc hazamenetelkor az ajtóban, amelyhez mindenkinek egy kókuszgolyó is járt.


Kapcsolódó galéria: Remek hét az oviban (12 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×