× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rád is szükség van! Továbbra is együtt Algyő fenntarthatóságáért!

|
2023. november 14. | Gazdaság

A kérdőív kitöltésével amellett, hogy hozzájárul Algyő mobilitási fejlesztéséhez, értékes ajándékot nyerhet. A fődíj egy elektromos roller.

Az elmúlt években Algyőn tapasztalható növekvő járműforgalom hamarosan fenntarthatatlanná válhat. Ennek a helyzetnek a kezelése egyrészt közlekedésszervezést, másrészt szemléletváltást igényel. Algyő vezetése a fenntartható, megújuló, és egyben költséghatékony megoldásokra épülő közlekedést, valamint az iparterületek mikromobilitási eszközökkel (kerékpár, roller) és gyalog történő megközelítését biztosító infrastruktúra kiépítését tűzte ki célul.

A felmérés célja az Algyőn élők és/vagy dolgozók jelenlegi mobilitási szokásainak, valamint jövőbeni mobilitási igényeinek feltérképezése. A felmérés eredményeiről első körben egy összefoglaló tanulmányt készítünk, majd ez alapján, szakértők bevonásával létrehozzuk Algyő Mobilitási Tervét.

Lakossági mobilitási felmérés - Algyő

A nyeremények sorsolására 2023. december 18-án kerül sor, a nyerteseket a kérdőívben általuk megadott telefonszámon értesítjük, SMS-ben. A nyereményeket 2023. december 20-tól lehet átvenni.

---------------------------

kapcsolódó anyagok: Általános nyereményjáték szabályzat

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×