× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rád is szükség van! Továbbra is együtt Algyő fenntarthatóságáért!

|
2023. november 14. | Gazdaság

A kérdőív kitöltésével amellett, hogy hozzájárul Algyő mobilitási fejlesztéséhez, értékes ajándékot nyerhet. A fődíj egy elektromos roller.

Az elmúlt években Algyőn tapasztalható növekvő járműforgalom hamarosan fenntarthatatlanná válhat. Ennek a helyzetnek a kezelése egyrészt közlekedésszervezést, másrészt szemléletváltást igényel. Algyő vezetése a fenntartható, megújuló, és egyben költséghatékony megoldásokra épülő közlekedést, valamint az iparterületek mikromobilitási eszközökkel (kerékpár, roller) és gyalog történő megközelítését biztosító infrastruktúra kiépítését tűzte ki célul.

A felmérés célja az Algyőn élők és/vagy dolgozók jelenlegi mobilitási szokásainak, valamint jövőbeni mobilitási igényeinek feltérképezése. A felmérés eredményeiről első körben egy összefoglaló tanulmányt készítünk, majd ez alapján, szakértők bevonásával létrehozzuk Algyő Mobilitási Tervét.

Lakossági mobilitási felmérés - Algyő

A nyeremények sorsolására 2023. december 18-án kerül sor, a nyerteseket a kérdőívben általuk megadott telefonszámon értesítjük, SMS-ben. A nyereményeket 2023. december 20-tól lehet átvenni.

---------------------------

kapcsolódó anyagok: Általános nyereményjáték szabályzat

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×