× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rács mögött a lopássorozat elkövetői

|
2013. szeptember 29. | Rendőrség
Egy fél éve kezdődött lopássorozatot derített fel a rendőrség. Üzemanyagot, fűkaszást, csónakmotort, Trabantot loptak.

A megalapozott gyanú szerint 2013 februárjában K. Attila 34 éves és R. Attila 25 éves algyői lakosok a település Kastélykert utcájának egyik ingatlanjáról mintegy 450 liter üzemanyagot tulajdonított el az udvaron parkoló munkagépekből.

Néhány hónappal később K. Attila Szeged egyik halastavának telephelyére hatolt be jogosulatlanul és az ott lévő csónakházból két fűkaszát és egy csónakmotort tulajdonított el. De ellopott Algyőről egy Trabantot, valamint egy Iveco tehergépkocsit is. Utóbbi járművet a rendőrök júliusban a 47-es számú főút mellett találták meg.

A szegedi nyomozók az algyői körzeti megbízottakkal közösen szeptember 26-án elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attilát és társát.

A 34 éves elkövetőt a rendőrök lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Társa, a 25 éves R. Attila ellen szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×