× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rács mögött a lopássorozat elkövetői

|
2013. szeptember 29. | Rendőrség
Egy fél éve kezdődött lopássorozatot derített fel a rendőrség. Üzemanyagot, fűkaszást, csónakmotort, Trabantot loptak.

A megalapozott gyanú szerint 2013 februárjában K. Attila 34 éves és R. Attila 25 éves algyői lakosok a település Kastélykert utcájának egyik ingatlanjáról mintegy 450 liter üzemanyagot tulajdonított el az udvaron parkoló munkagépekből.

Néhány hónappal később K. Attila Szeged egyik halastavának telephelyére hatolt be jogosulatlanul és az ott lévő csónakházból két fűkaszát és egy csónakmotort tulajdonított el. De ellopott Algyőről egy Trabantot, valamint egy Iveco tehergépkocsit is. Utóbbi járművet a rendőrök júliusban a 47-es számú főút mellett találták meg.

A szegedi nyomozók az algyői körzeti megbízottakkal közösen szeptember 26-án elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attilát és társát.

A 34 éves elkövetőt a rendőrök lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Társa, a 25 éves R. Attila ellen szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.
 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

2023. március 14. | Sport Bővebben

×