× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rács mögött a lopássorozat elkövetői

|
2013. szeptember 29. | Rendőrség
Egy fél éve kezdődött lopássorozatot derített fel a rendőrség. Üzemanyagot, fűkaszást, csónakmotort, Trabantot loptak.

A megalapozott gyanú szerint 2013 februárjában K. Attila 34 éves és R. Attila 25 éves algyői lakosok a település Kastélykert utcájának egyik ingatlanjáról mintegy 450 liter üzemanyagot tulajdonított el az udvaron parkoló munkagépekből.

Néhány hónappal később K. Attila Szeged egyik halastavának telephelyére hatolt be jogosulatlanul és az ott lévő csónakházból két fűkaszát és egy csónakmotort tulajdonított el. De ellopott Algyőről egy Trabantot, valamint egy Iveco tehergépkocsit is. Utóbbi járművet a rendőrök júliusban a 47-es számú főút mellett találták meg.

A szegedi nyomozók az algyői körzeti megbízottakkal közösen szeptember 26-án elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Attilát és társát.

A 34 éves elkövetőt a rendőrök lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatást. Társa, a 25 éves R. Attila ellen szabadlábon hagyása mellett folyik a büntetőeljárás.
 

További hírek

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

×