× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pótmunkák a szálloda és a konyha táján

|
2014. október 18. | Önkormányzat
Hat napirendi téma foglalkozott az idei szeptember végi képviselő-testületi ülésen a Szabadidőpark területén fölépített szálló és konyha beruházással. Erről immár a harmadik beszámolót kapták kézhez a képviselők. A testületi ülés előtt kiosztott dokumentum rögzíti: a Szabadidőközpont területén 2013. október 7-én kezdte el az építkezés a közbeszerzési eljárás nyertese, a Strabag MML Kft. és az Amezőgép Kft. A kivitelezés 2014. augusztus 31-re 75%-os volt. Ám időközben több pótmunka és plusz feladat is adódott: például ma belső enteriőr kialakítása, a riasztórendszer kiépítése.

A Gyevitur Kft. asztalos bútorok bekerülési költségeit soroló dokumentumát a képviselő-testület ülése előtt osztották ki. A belsőépítész által megálmodott bútorok elkészítésére a Lambris Kft bízta meg a Képviselő-testület.

Hasonló módon kapták kézhez a képviselők a Szállodai szobák textilbeszerzését taglaló beszámolót. Pap Éva tervezte meg a díszpárna huzat, ágysál, függöny és sötétítő dekor textilt. A forgalmazó cég, a Bevlo Kft. bruttó 4 millió 754 ezer 321 forintért hozza Algyőre az igényes textíliát. E cég szállítja majd a padlószőnyeget is – négyzetméterenként 9,5 Euro értékben, összesen több mint 1 millió forintért.

A Szabadidőpark kertészeti tervét Balogh László, a Gyeviép NKFT kertésze készítette. Ezt a képviselők jóváhagyták, és megvalósítására több mint 16 millió 607 ezer forint fejlesztési támogatást szavaztak meg a Gyevitur Kft. részére.

Megvitatták: az új konyha és szálló körüli kerítés kialakításának lehetőségeit. Módosították a 205/2014. (VI.25.) Kt. határozatot: így 3 millió 856 ezer forint fejlesztési támogatást nyújt a képviselő-testület a Gyevitur Kft.-nek a Szabadidőközpont elektromos energia hálózat fejlesztésére. Az áfa összegére 1 millió 41 ezer forint támogatást nyújt, melyet idén év végéig kell visszafizetnie a cégnek.
 

További hírek

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×