× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pontosan fejeztük be a bajnokságot

|
2019. május 21. | Migrált hírek

Bár ebben az idényben nem sikerült legyőzni az Orosházát, két döntetlent (elsőt még a Magyar Kupában) kiharcoltunk ellenük

Mini ünnepséggel kezdődött a találkozó, a hazaiak díszsorfala között lépett pályára a bajnokcsapat. Meglepetésre nálunk tartott tovább az ünnepi hangulat, pillanatok alatt ellépett a vendéggárda. Négy perc után Herbert mester letette a zöld táblácskát és közölte a srácokkal, hogy elkezdődött a meccs. Innen folyamatosan üldöztük az orosháziakat és a 20. minutumban utol is értük Őket (12-11). Bakó Botond is időt kért, de Gera Pali ihletett védései és a relatíve sok (de jogos) kiállítás miatt elléptek a mieink, s a szünetig három gólos előnyt kovácsoltak.

Sajnos a második félidő elején felpörögtek a vendégek, a mínusz háromból, plusz négyet csináltak. Ebben a szakaszban már nem nagyon volt védett labdánk, bár mindhárom kapusunk pályára került. Végül mi egyenlítettünk, de egyáltalán nem érdemtelenül.

A meccs után kapták meg a srácok, a nagyon megérdemelt bronzérmet.

ContiTech FKSE-Algyő- Orosházi FKSE-Linamar 33-33 (18-15)

Algyő 300 néző, vezette: Felhő, Öcsi

FKSE: GERA- BALDA 7, NÉMETH 10/5, Varsandán, Árpási 2, John 2, Temesvári 2. Csere: Kiss O., Nagy M. (kapus) DOLEZSÁL 3, Mezei 4, Magyar 2, Sunajkó 1. Szabó. Edző: Herbert Gábor.

Kiállítások: 10 ill. 18 perc. Hétméteresek: 6/5 ill. 4/4.

Herbert Gábor: - Kicsit az egész évnek a lenyomata volt ez a mérkőzés. Csináltuk a mérkőzés nagy részében szép dolgokat, időnként szenzációs dolgokat, felkészültek voltunk, azután amikor azt hittünk, hogy felkészültek vagyunk becsúszott egy pár olyan hiba, amiről beszéltünk. Én azt gondolom, hogy egy nagyon jó csapattól szereztünk egy pontot. Kicsit sajnálom, hogy az idényben nem tudtuk legyőzni Őket, hisz ősszel a Magyar Kupa meccsünk is döntetlen lett. szégyenkezni valónk egyáltalán nincsen, pici extra hiányzott a második félidőben, de a csapatnak volt tartása, mert mínusz négyről is felálltunk, visszajöttünk ezért büszke vagyok Rájuk. Magamra is egy kicsit mérges vagyok, mert ingerültebb voltam a megszokottnál, de ez azért van, mert ezt a meccsen nagyon, nagyon megszerettem volna nyerni, illetve megszerettük volna nyerni, de végül nem sikerült, de ennek ellenére azt mondom, hogy félig tele a pohár és nem azt, hogy félig üres.

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×