Az Algyői Borbála fürdő pénztárost keres főállásban. A munkakör betöltésének feltétele: középiskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, legalább 1 idegen nyelv alapfokú ismerete, vendégközpontú szemlélet, nyílt kiegyensúlyozott személyiség, készség a csapatmunkára."> Az Algyői Borbála fürdő pénztárost keres főállásban. A munkakör betöltésének feltétele: középiskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, legalább 1 idegen nyelv alapfokú ismerete, vendégközpontú szemlélet, nyílt kiegyensúlyozott személyiség, készség a csapatmunkára.">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pénztárost keres az Algyői Borbála fürdő

|
2012. június 28. | Gazdaság

Az Algyői Borbála fürdő pénztárost keres főállásban. A munkakör betöltésének feltétele: középiskolai végzettség, erkölcsi bizonyítvány, legalább 1 idegen nyelv alapfokú ismerete, vendégközpontú szemlélet, nyílt kiegyensúlyozott személyiség, készség a csapatmunkára. Előnyt jelent: hasonló területen pénztárban szerzett tapasztalat, szerb vagy román nyelv alapfokú ismerete. A jelentkezést a gyevitur@algyo.hu email címre várjuk 2012. július 3-ig.

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×