× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás ellátásra

|
2015. február 18. | Önkormányzat
Algyő Nagyközség Önkormányzata az alábbi feltételek mellett pályázatot hirdet az önkormányzat és intézményeiben foglalkoztatott munkavállalók foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásának ellátásra.

Pályázati - megbízási - feltételek: a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásról szóló 27/1995. (VII. 25.) NM rendelet előírásainak megfelelő szolgáltató, aki a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szóló 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet 11. § (1) bekezdése alapján foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtásárára jogosult.

A foglalkozás-egészségügyi alapellátás keretében elvégzendő vizsgálatok, feladatok:
 1. a vonatkozó jogszabályban meghatározott munkaköri alkalmassági vizsgálatok, illetve az ehhez  szükséges szakorvosi vizsgálatok kezdeményezése;
 2. a külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek kivizsgálása;
 3. a munkavégzés egészségkárosító hatásainak vizsgálata;
 4. az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás;
 5. a munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítás;
 6. külön jogszabályban meghatározottak szerint az 1. alkalmassági csoportba tartozó közúti járművezetők egészségi alkalmassági vizsgálata
Működjön közre:
 1. a munkahelyi veszélyforrások feltárásában;
 2. foglalkozás-egészségügyi, -fiziológiai, -ergonómiai, -higiénés feladatok megoldásában;
 3. az elsősegélynyújtás és a sürgős orvosi ellátás megszervezésében, az elsősegélynyújtók szakmai felkészítésében;
 4. a munkáltató katasztrófa-megelőző, -elhárító, -felszámoló és az előidézett károsodások rehabilitációs tervének kidolgozásában.
Pályázathoz csatolandó mellékletek:
 1. működési engedély foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatásra,
 2. a pályázatban szereplő vizsgálatok, feladatok körén kívül vállalt szűrővizsgálatok, vizsgálatok listája,
 3. a szolgáltatást végző orvos(ok) neve, szakvizsga,
 4. a szolgáltatás telephelye, ideje, gyakorisága.
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: önkormányzat intézményeinél helyszíni vizsgálat megtartása

A megbízás időtartama: a megbízás határozott időre - a megbízás napjától - 3 évre szól.

A pályázat benyújtásának helye, határideje: A pályázatot Algyő Nagyközség Polgármesteréhez címezve (6750 Algyő, Kastélykert u. 40.), írásban lehet benyújtani ajánlott postaküldeményként, 2015. február 27. napjáig. A borítékra „Foglalkozás-egészségügyi pályázat” jeligét fel kell tüntetni. A pályázat elbírálására a benyújtásra nyitva álló időt követő 30 napon belül kerül sor, melynek eredményéről a pályázók írásban kapnak értesítést.

A pályázat kiírója fenntartja a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×