× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás ellátásra

|
2015. február 18. | Önkormányzat
Algyő Nagyközség Önkormányzata az alábbi feltételek mellett pályázatot hirdet az önkormányzat és intézményeiben foglalkoztatott munkavállalók foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásának ellátásra.

Pályázati - megbízási - feltételek: a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásról szóló 27/1995. (VII. 25.) NM rendelet előírásainak megfelelő szolgáltató, aki a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szóló 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet 11. § (1) bekezdése alapján foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtásárára jogosult.

A foglalkozás-egészségügyi alapellátás keretében elvégzendő vizsgálatok, feladatok:
  1. a vonatkozó jogszabályban meghatározott munkaköri alkalmassági vizsgálatok, illetve az ehhez  szükséges szakorvosi vizsgálatok kezdeményezése;
  2. a külön jogszabályban meghatározottak szerint a foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek kivizsgálása;
  3. a munkavégzés egészségkárosító hatásainak vizsgálata;
  4. az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás;
  5. a munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítás;
  6. külön jogszabályban meghatározottak szerint az 1. alkalmassági csoportba tartozó közúti járművezetők egészségi alkalmassági vizsgálata
Működjön közre:
  1. a munkahelyi veszélyforrások feltárásában;
  2. foglalkozás-egészségügyi, -fiziológiai, -ergonómiai, -higiénés feladatok megoldásában;
  3. az elsősegélynyújtás és a sürgős orvosi ellátás megszervezésében, az elsősegélynyújtók szakmai felkészítésében;
  4. a munkáltató katasztrófa-megelőző, -elhárító, -felszámoló és az előidézett károsodások rehabilitációs tervének kidolgozásában.
Pályázathoz csatolandó mellékletek:
  1. működési engedély foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatásra,
  2. a pályázatban szereplő vizsgálatok, feladatok körén kívül vállalt szűrővizsgálatok, vizsgálatok listája,
  3. a szolgáltatást végző orvos(ok) neve, szakvizsga,
  4. a szolgáltatás telephelye, ideje, gyakorisága.
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: önkormányzat intézményeinél helyszíni vizsgálat megtartása

A megbízás időtartama: a megbízás határozott időre - a megbízás napjától - 3 évre szól.

A pályázat benyújtásának helye, határideje: A pályázatot Algyő Nagyközség Polgármesteréhez címezve (6750 Algyő, Kastélykert u. 40.), írásban lehet benyújtani ajánlott postaküldeményként, 2015. február 27. napjáig. A borítékra „Foglalkozás-egészségügyi pályázat” jeligét fel kell tüntetni. A pályázat elbírálására a benyújtásra nyitva álló időt követő 30 napon belül kerül sor, melynek eredményéről a pályázók írásban kapnak értesítést.

A pályázat kiírója fenntartja a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát.
 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×