× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat az áramhátralék csökkentésére

|
2012. november 23. | Gazdaság

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÁMÁSZ Zrt. áramhátralék-csökkentő modellprogramot indított „Hálózat a közösségért” címmel a rászoruló háztartások megsegítésére. Az összesen 100 millió forintnyi támogatási keretből elektronikusan benyújtandó pályázat útján lehet igényelni. A pályázónak vállalnia kell, hogy felhalmozott hátralékának 50%-át – akár három részletben – befizeti önrészként a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, hogy a számára megítélt támogatási összeget a Szeretetszolgálat utalni tudja a Szolgáltatónak.

A programmal kapcsolatban további felvilágosítás, illetve egyeztetés céljából segítség kérhető: Péchy Zsófia referenstől a 06-1/3914-700 telefonszámon, vagy e-mailben: halozat@maltai.hu, vagy a www.maltai.hu honlapon.

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×