× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat az Algyő Nagyközség tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére

|
2023. május 24. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2023. március 10. napján pályázatot írt ki a tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 19. napja 10:00 óra volt.

2023. május 22. napján 11:25 perckor - a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtásáról szóló 58/2013. (II.27.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 10. § (1) bek. a) pontja szerint - az Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete által a 114/2023. (IV.20.) Kt. határozattal megválasztott értékelő bizottság tagjai, közjegyző jelenlétében felbontották a pályázatot tartalmazó 1 db zárt borítékot.

Algyő Nagyközség Önkormányzata, mint ellátásért felelős a Korm. rendelet 7. § (3) bekezdésében foglaltaknak eleget téve, a közjegyző által felvett jegyzőkönyvben rögzített pályázó nevét - a jegyzőkönyv felvételét követő 3 napon belül - a honlapján közzéteszi.

A pályázó neve: Szeged Vízmű Zrt.

kapcsolódó anyagok: Közzététel pályázó nevéről

 

További hírek

A bölcsőde régi épületét 25 millió forintból újította fel az önkormányzat. A megszépült környezet az Algyői Szivárvány Óvoda kiscsoportosainak az új otthona lett.

2023. szeptember 23. | Oktatás Bővebben

A 2019 júliusában az Esély Otthon az algyői fiataloknak pályázat keretein belül és az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program forrásaiból, illetve az algyői önkormányzat saját forrásából kiegészítve elindult program harmadik ciklusa indult el augusztus 30-án.

2023. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

×