× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat az Algyő Nagyközség tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére

|
2023. május 24. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2023. március 10. napján pályázatot írt ki a tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 19. napja 10:00 óra volt.

2023. május 22. napján 11:25 perckor - a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtásáról szóló 58/2013. (II.27.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 10. § (1) bek. a) pontja szerint - az Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete által a 114/2023. (IV.20.) Kt. határozattal megválasztott értékelő bizottság tagjai, közjegyző jelenlétében felbontották a pályázatot tartalmazó 1 db zárt borítékot.

Algyő Nagyközség Önkormányzata, mint ellátásért felelős a Korm. rendelet 7. § (3) bekezdésében foglaltaknak eleget téve, a közjegyző által felvett jegyzőkönyvben rögzített pályázó nevét - a jegyzőkönyv felvételét követő 3 napon belül - a honlapján közzéteszi.

A pályázó neve: Szeged Vízmű Zrt.

kapcsolódó anyagok: Közzététel pályázó nevéről

 

További hírek

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

2024. március 06. | Rendőrség Bővebben

×