× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ötven év után is találkoztak

|
2022. január 25. | Napjaink

1971-2021. – a két évszám között eltelt 50 év. 1963. szeptember 1-jén 30 kisiskolás elkezdte az első osztályt Algyőn az „Új Iskolában”. Összetartó kis lelkes csapat tanult akkor írni, olvasni a tanító néni segítségével, 3. osztálytól Herczeg Anna tanítónő foglalkozott velünk, de ugorjunk át pár évet. A 7-8. osztályban Grósz János tanár úr tanított minket emberségre a maga szigorú, de annál hatékonyabb módszerével, amiért a mai napig hálásak vagyunk.

A kis közösségünk többször tartott osztálytalálkozót, volt amikor csak egy jóízű beszélgetésre jöttünk össze.

Tavaly augusztus 14-én a Tisza-parton tartottuk meg az 50 éves osztálytalálkozónkat. Sajnos nem sokan voltunk, de mindig ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk az utolsó találkozásunk óta. Emlékeztünk azokra, akik elmentek, sorra vettük azokat is, akik elfoglaltságuk miatt nem tudtak eljönni közénk.

Jó hangulatban, kellemesen telt a délutánt, várjuk a következő találkozást már 2022-ben találkozunk!

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×