× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Osztálynyi különbség

|
2020. február 14. | Migrált hírek

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.
Sajnos a hazai csapat sem volt túl vendégszerető, pillanatok alatt átrohantak a mieinken. Pedig a „testtömegindexük”, hogy a kézilabda professzorát idézem nem volt nagyobb, mint a mieinknek, sőt.
Amíg a zöldek vágtáztak, mi csak poroszkáltunk. Ha így nézem a mínusz tíz ránk nézve hízelgő.

FTC KN Kft II- FKSE-Algyő 33-23 (17-10)

Bp., 50 néző, vezette: Gyurcsek, Szarka (korrekten)
FKSE: Hódi - Szekeres, ÜVEGES 7/3, MADARÁSZ 10, Szilasi, Pintér 3, Farkas 1. Csere: Kőszegi (kapus), Záhonyi 1, Molnár 1, Temesvári, Gyürki, Vass. Edző: Kovács Bence.
Kiállítások: 4 ill. 6 perc, Hétméteresek: 2/1 ill. 5/3.

Kovács Bence: - Teli gatyával nem lehet eredményt elérni. Sem a védekezéssel, sem a támadással nem voltam elégedett. A továbbiakban ennél sokkal több kell, ha valamit el akarunk érni.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×