× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Összefoglaló a Borbála Fürdő nyári táborairól

|
2014. szeptember 02. | Napjaink
Az előző évek gyakorlatához hasonlóan idén is szervezett sporttábort a Gyevitur Kft - Borbála Fürdő. Kicsik és nagyok színes programokkal tölthették a nyarat a Borbála Fürdő táboraiban. A 2014-es évben is az Önkormányzat támogatta az algyői jelentkezőket, akik kedvezményes áron vehettek részt a táborban.

Az első héten 2014. július 7-11. között foci tábor volt Makra Zsolt labdarúgó edző irányításával. A tábor keretei közt kicsik és nagyok ismerkedtek meg a labdarúgás fortélyaival a Sportközpontban.  Természetesen a játék sem maradhatott el. Esős időben sportvetélkedőn mérhették össze a csapatok a fociban való jártasságukat.  A mindennapi focifoglalkozások mellett a Fürdőben csobbantak, játszottak és úsztak a fiúk. Táborvezetők, edzők: Magosi Krisztina és Makra Zsolt.

A második tábor 2014. július 21-25. között a Sportmix volt. A táborban a gyermekek az úszás mellett számos sportágat kipróbálhattak, mint például görkorcsolyázás, strandfoci, kerékpározás, falmászás, küzdősportok és más sportjátékok. A küzdősportokkal Oltványi Dávid ökölvívó segítségével ismerkedtek a gyerekek. A szerdai napot a Gellért Szabadidő Központban falmászással töltötték. Utolsó nap kikerékpároztak a SUNCITY Szabadidő- és Vízisport Centrumba, ott kipróbálták a Kalandparkot és a nagy melegben a strandon hűsöltek.
Táborvezetők, edzők: Magosi Krisztina és Makra Zsolt.

2014. augusztus 11-15. és augusztus 18-22. között az OVIS I-II. sporttábor zárta a négy-hétig tartó táborozást. Az óvodás gyerekekkel Szénásiné Juhász Brigitta óvónő, Magosi Krisztina szakemberek foglalkoztak, segítségükre voltak Miklós Rebeka és Ozsváth László. A gyerekek életkori sajátosságuknak megfelelően játszottak, vetélkedtek, kézműveskedtek, ismerkedtek a vízzel és az úszással. A kicsik is kipróbálták a kerékpár, görkorcsolya guruló világát. Major Alexandra vidám zenés, táncos játékokkal készült, egy koreográfiát is tanított a kicsiknek. Pénteki napon lovakat lehetett simogatni, a szerencsések még lovagolhattak is.


Ezúton is köszönjük Algyő Nagyközség Önkormányzatának a támogatását.

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×