× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Összefoglaló a Borbála Fürdő nyári táborairól

|
2014. szeptember 02. | Napjaink
Az előző évek gyakorlatához hasonlóan idén is szervezett sporttábort a Gyevitur Kft - Borbála Fürdő. Kicsik és nagyok színes programokkal tölthették a nyarat a Borbála Fürdő táboraiban. A 2014-es évben is az Önkormányzat támogatta az algyői jelentkezőket, akik kedvezményes áron vehettek részt a táborban.

Az első héten 2014. július 7-11. között foci tábor volt Makra Zsolt labdarúgó edző irányításával. A tábor keretei közt kicsik és nagyok ismerkedtek meg a labdarúgás fortélyaival a Sportközpontban.  Természetesen a játék sem maradhatott el. Esős időben sportvetélkedőn mérhették össze a csapatok a fociban való jártasságukat.  A mindennapi focifoglalkozások mellett a Fürdőben csobbantak, játszottak és úsztak a fiúk. Táborvezetők, edzők: Magosi Krisztina és Makra Zsolt.

A második tábor 2014. július 21-25. között a Sportmix volt. A táborban a gyermekek az úszás mellett számos sportágat kipróbálhattak, mint például görkorcsolyázás, strandfoci, kerékpározás, falmászás, küzdősportok és más sportjátékok. A küzdősportokkal Oltványi Dávid ökölvívó segítségével ismerkedtek a gyerekek. A szerdai napot a Gellért Szabadidő Központban falmászással töltötték. Utolsó nap kikerékpároztak a SUNCITY Szabadidő- és Vízisport Centrumba, ott kipróbálták a Kalandparkot és a nagy melegben a strandon hűsöltek.
Táborvezetők, edzők: Magosi Krisztina és Makra Zsolt.

2014. augusztus 11-15. és augusztus 18-22. között az OVIS I-II. sporttábor zárta a négy-hétig tartó táborozást. Az óvodás gyerekekkel Szénásiné Juhász Brigitta óvónő, Magosi Krisztina szakemberek foglalkoztak, segítségükre voltak Miklós Rebeka és Ozsváth László. A gyerekek életkori sajátosságuknak megfelelően játszottak, vetélkedtek, kézműveskedtek, ismerkedtek a vízzel és az úszással. A kicsik is kipróbálták a kerékpár, görkorcsolya guruló világát. Major Alexandra vidám zenés, táncos játékokkal készült, egy koreográfiát is tanított a kicsiknek. Pénteki napon lovakat lehetett simogatni, a szerencsések még lovagolhattak is.


Ezúton is köszönjük Algyő Nagyközség Önkormányzatának a támogatását.

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×