× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Országos bajnokságon az algyői kajakosok

|
2020. november 26. | Sport

Sukorón rendezték a szezon egyik utolsó, utánpótlás korosztálynak meghirdetett kajak-kenu versenyét, amelyen az Algyői Vízisport Egyesület is képviseltette magát. A Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékversenyen az ország teljes területéről kerültek a legjobbak a mezőnybe. Összesen 76 egyesület csaknem 1800 versenyzője vett részt a kétnapos viadalon. A népes mezőnyben Algyőt öt kajakos képviselte, akik kemény küzdelemben mérettették meg magukat, és derekasan helytálltak a 2000 méteres távon egyes és páros hajókban.

Az edzők elismerően nyilatkoztak a gyerekek elmúlt egy évben mutatott fejlődéséről és az elért eredményekről.

Eredmények:

  • Csúri Csenge és Frank Maja Marica – MK2 Női Gyermek U10 2000 m – 5. hely
  • Vágvölgyi Előd és Vágvölgyi Szilárd – MK2 Férfi Gyermek U12 2000 m – 13. hely
  • Pap Henrietta – MK1 Női Kölyök U13 2000 m – 19. hely

Edzők: Guiot Anikó és Kis-Bicskei Márk

A hidegebb időjárás beálltával az Algyői Vízisport Egyesület megkezdte a téli alapozó edzéseit. A heti négy-öt alkalommal tartott edzések úszásból, futásból és játékkal kombinált tornatermi edzésekből állnak. Szeretettel várják a 7-14 éves gyerekeket, további információk az egyesület Facebook-oldalán és honlapján találhatók: www.facebook.com/AlgyoiVE/ és www.algyoive.hu .

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

2024. március 06. | Rendőrség Bővebben

×