× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Országos bajnokságon az algyői kajakosok

|
2020. november 26. | Sport

Sukorón rendezték a szezon egyik utolsó, utánpótlás korosztálynak meghirdetett kajak-kenu versenyét, amelyen az Algyői Vízisport Egyesület is képviseltette magát. A Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékversenyen az ország teljes területéről kerültek a legjobbak a mezőnybe. Összesen 76 egyesület csaknem 1800 versenyzője vett részt a kétnapos viadalon. A népes mezőnyben Algyőt öt kajakos képviselte, akik kemény küzdelemben mérettették meg magukat, és derekasan helytálltak a 2000 méteres távon egyes és páros hajókban.

Az edzők elismerően nyilatkoztak a gyerekek elmúlt egy évben mutatott fejlődéséről és az elért eredményekről.

Eredmények:

  • Csúri Csenge és Frank Maja Marica – MK2 Női Gyermek U10 2000 m – 5. hely
  • Vágvölgyi Előd és Vágvölgyi Szilárd – MK2 Férfi Gyermek U12 2000 m – 13. hely
  • Pap Henrietta – MK1 Női Kölyök U13 2000 m – 19. hely

Edzők: Guiot Anikó és Kis-Bicskei Márk

A hidegebb időjárás beálltával az Algyői Vízisport Egyesület megkezdte a téli alapozó edzéseit. A heti négy-öt alkalommal tartott edzések úszásból, futásból és játékkal kombinált tornatermi edzésekből állnak. Szeretettel várják a 7-14 éves gyerekeket, további információk az egyesület Facebook-oldalán és honlapján találhatók: www.facebook.com/AlgyoiVE/ és www.algyoive.hu .

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Ez az év sok szempontból más volt, de egy biztosan nem változott: az emberek szeretnek segíteni.

2021. január 22. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata eladásra kínálja Ford Fiesta 1.4 TDCi típusú személygépkocsiját.

2021. január 22. | Önkormányzat Bővebben

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

×