× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Országos bajnokságon az algyői kajakosok

|
2020. november 26. | Sport

Sukorón rendezték a szezon egyik utolsó, utánpótlás korosztálynak meghirdetett kajak-kenu versenyét, amelyen az Algyői Vízisport Egyesület is képviseltette magát. A Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékversenyen az ország teljes területéről kerültek a legjobbak a mezőnybe. Összesen 76 egyesület csaknem 1800 versenyzője vett részt a kétnapos viadalon. A népes mezőnyben Algyőt öt kajakos képviselte, akik kemény küzdelemben mérettették meg magukat, és derekasan helytálltak a 2000 méteres távon egyes és páros hajókban.

Az edzők elismerően nyilatkoztak a gyerekek elmúlt egy évben mutatott fejlődéséről és az elért eredményekről.

Eredmények:

  • Csúri Csenge és Frank Maja Marica – MK2 Női Gyermek U10 2000 m – 5. hely
  • Vágvölgyi Előd és Vágvölgyi Szilárd – MK2 Férfi Gyermek U12 2000 m – 13. hely
  • Pap Henrietta – MK1 Női Kölyök U13 2000 m – 19. hely

Edzők: Guiot Anikó és Kis-Bicskei Márk

A hidegebb időjárás beálltával az Algyői Vízisport Egyesület megkezdte a téli alapozó edzéseit. A heti négy-öt alkalommal tartott edzések úszásból, futásból és játékkal kombinált tornatermi edzésekből állnak. Szeretettel várják a 7-14 éves gyerekeket, további információk az egyesület Facebook-oldalán és honlapján találhatók: www.facebook.com/AlgyoiVE/ és www.algyoive.hu .

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×