× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Orosz terepjáróval dolgoznak a rendőrök

|
2010. december 22. | Rendőrség

Új Lada Niva terepjáróval gazdagodott a Szegedi Rendőrkapitányság járműparkja. A gépjármű Algyő Nagyközség Önkormányzatának jóvoltából állhatott a rendőrkapitányságon „szolgálatba”, melynek ünnepélyes átadására december 16-án délelőtt került sor a településen.

A rendezvény keretében a település polgármestere, Herczeg József adta át a jármű kulcsait dr. Lukács János r. dandártábornok megyei főkapitány és dr. Zélity László r. ezredes, szegedi rendőrkapitány részére.

A járművet a jövőben az algyői körzeti megbízottak fogják használni, mely segítségével a nagyközség külterületén olyan helyekre is el tudnak majd jutni, amely nehezebben megközelíthető.

A Szegedi Rendőrkapitányság évek óta jó kapcsolatot, szoros együttműködést tudhat magáénak a település helyhatóságával. Ez nem egyszer konkrét támogatásban is megnyilvánult az önkormányzat részéről, melynek célja a rendőrség működési feltételeinek javításán keresztül a nagyközség közbiztonságának növelése. Ezt kívánja szolgálni az a gépjármű is, mely péntektől már Algyő és környékének útjait fogja róni

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×