× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Orosz terepjáróval dolgoznak a rendőrök

|
2010. december 22. | Rendőrség

Új Lada Niva terepjáróval gazdagodott a Szegedi Rendőrkapitányság járműparkja. A gépjármű Algyő Nagyközség Önkormányzatának jóvoltából állhatott a rendőrkapitányságon „szolgálatba”, melynek ünnepélyes átadására december 16-án délelőtt került sor a településen.

A rendezvény keretében a település polgármestere, Herczeg József adta át a jármű kulcsait dr. Lukács János r. dandártábornok megyei főkapitány és dr. Zélity László r. ezredes, szegedi rendőrkapitány részére.

A járművet a jövőben az algyői körzeti megbízottak fogják használni, mely segítségével a nagyközség külterületén olyan helyekre is el tudnak majd jutni, amely nehezebben megközelíthető.

A Szegedi Rendőrkapitányság évek óta jó kapcsolatot, szoros együttműködést tudhat magáénak a település helyhatóságával. Ez nem egyszer konkrét támogatásban is megnyilvánult az önkormányzat részéről, melynek célja a rendőrség működési feltételeinek javításán keresztül a nagyközség közbiztonságának növelése. Ezt kívánja szolgálni az a gépjármű is, mely péntektől már Algyő és környékének útjait fogja róni

 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×