× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Orbán Viktor az Algyői Halászcsárdából posztolt, vele van a cseh miniszterelnök is

|
2021. szeptember 23. | Napjaink

“Se nem Baja, se nem Szeged, úton a határra” – írja Facebook oldalán Orbán Viktor, aki szerda délután az Algyői Halászcsárdából posztolt egy laza, farmeres fotót a cseh miniszterelnök, Andrej Babiš társaságában.

Konkrétan, ezzel a poszttal dobta Szeged mellé a gasztrocukiság-bombát a kormányfő:

20210923-algyo_OV-2.jpg (117 KB)

Annyit azért megjegyeznénk, hogy a miniszterelnöki sorral ellentétben az Algyői Halászcsárda egy kicsit talán mégis Szeged. Már csak azért is, mert 10-ből 10 szegedi a Roosevelt Téri Halászcsárda, az Öreg Kőrössy, a Kis Kőrössy, a Fehértói és a Jobb mint otthon mellett Algyő felé veszi az irányt, ha halászlevezni támad kedve (sőt, többen állítják, hogy a szóban forgó csárda kenterbe veri a mezőny összes tagját) plusz a miniszterelnöktől hárommal balra álló Barta László tulajdonos legalább annyira karakteres arca a szegedi gasztrokultúrának, mint a méltán legendás, Venesz-díjas Frank Sándor.

forrás: www.szeged365.hu

 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×