× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Orbán Viktor az Algyői Halászcsárdából posztolt, vele van a cseh miniszterelnök is

|
2021. szeptember 23. | Napjaink

“Se nem Baja, se nem Szeged, úton a határra” – írja Facebook oldalán Orbán Viktor, aki szerda délután az Algyői Halászcsárdából posztolt egy laza, farmeres fotót a cseh miniszterelnök, Andrej Babiš társaságában.

Konkrétan, ezzel a poszttal dobta Szeged mellé a gasztrocukiság-bombát a kormányfő:

20210923-algyo_OV-2.jpg (117 KB)

Annyit azért megjegyeznénk, hogy a miniszterelnöki sorral ellentétben az Algyői Halászcsárda egy kicsit talán mégis Szeged. Már csak azért is, mert 10-ből 10 szegedi a Roosevelt Téri Halászcsárda, az Öreg Kőrössy, a Kis Kőrössy, a Fehértói és a Jobb mint otthon mellett Algyő felé veszi az irányt, ha halászlevezni támad kedve (sőt, többen állítják, hogy a szóban forgó csárda kenterbe veri a mezőny összes tagját) plusz a miniszterelnöktől hárommal balra álló Barta László tulajdonos legalább annyira karakteres arca a szegedi gasztrokultúrának, mint a méltán legendás, Venesz-díjas Frank Sándor.

forrás: www.szeged365.hu

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×