× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Óévbúcsúztatás a Mozgáskorlátozottak Egyesületénél

|
2014. január 15. | Napjaink
Az év utolsó taggyűlésén a vezetőség beszámolóját hallgatta meg a tagság. Összejövetelünkön a megyei elnökséget Bodnár Zoltán titkár képviselte, megtisztelte gyűlésünket Herczeg József polgármester úr is. Megemlékeztünk két tagunkról, Nagy Lászlóról és Fejes Imréről, akik már lehetnek közöttünk.

Kapota Mihály csoporttitkár elevenítette fel a az idei évben végzett tevékenységeinket, így a nagyközség rendezvényein való részvételünket, a koszorúzásokon, a falunapokon való aktív szerepléseinket. A megyei találkozóról, Üllésről kellemes élményekkel jöttünk haza. Élvezetesek voltak a kirándulásaink, így a Dunakanyarba, Mezőhegyesre. Ezeken kívül még sok saját programmal szórakoztattuk magunkat. A beszámoló után a csoporttitkár a jövő évi programtervet ismertette. A tagok hozzászólásaikban javaslatokat tettek a jövő évi programokkal kapcsolatban.

Bodnár Zoltán megyei titkár elismerését fejezte ki a csoport munkájáról. Tájékoztatást adott a megyei elnökség tevékenységéről. Herceg József polgármester is pozitívan nyilatkozott a szervezetünkről, és a lehetőségekhez képest további támogatásáról biztosított bennünket.

A hivatalos rész után karácsonyköszöntés és óévbúcsúztatás keretében némi uzsonnával leptük meg magunkat. Közben Bakos József kellemes harmonika muzsikával szórakoztatott bennünket, csatlakozott hozzá Lele Krisztián barátunk nótaénekléssel Ezúton is köszönjük.

Köszönjük 2013. évben a programjainkhoz nyújtott segítséget az önkormányzatnak, Juhász Sándor vállalkozónak, a Vámos cukrászatnak, a Reál élelmiszerboltnak, a Gyógycipő Kft.-nek, a Kormorán horgászegyesületnek.

Algyő minden lakójának boldog új esztendőt kíván a Mozgáskorlátozottak Csongrád megyei Egyesülete algyői csoportjának tagsága!
 

További hírek

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

×