× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Óévbúcsúztatás a Mozgáskorlátozottak Egyesületénél

|
2014. január 15. | Napjaink
Az év utolsó taggyűlésén a vezetőség beszámolóját hallgatta meg a tagság. Összejövetelünkön a megyei elnökséget Bodnár Zoltán titkár képviselte, megtisztelte gyűlésünket Herczeg József polgármester úr is. Megemlékeztünk két tagunkról, Nagy Lászlóról és Fejes Imréről, akik már lehetnek közöttünk.

Kapota Mihály csoporttitkár elevenítette fel a az idei évben végzett tevékenységeinket, így a nagyközség rendezvényein való részvételünket, a koszorúzásokon, a falunapokon való aktív szerepléseinket. A megyei találkozóról, Üllésről kellemes élményekkel jöttünk haza. Élvezetesek voltak a kirándulásaink, így a Dunakanyarba, Mezőhegyesre. Ezeken kívül még sok saját programmal szórakoztattuk magunkat. A beszámoló után a csoporttitkár a jövő évi programtervet ismertette. A tagok hozzászólásaikban javaslatokat tettek a jövő évi programokkal kapcsolatban.

Bodnár Zoltán megyei titkár elismerését fejezte ki a csoport munkájáról. Tájékoztatást adott a megyei elnökség tevékenységéről. Herceg József polgármester is pozitívan nyilatkozott a szervezetünkről, és a lehetőségekhez képest további támogatásáról biztosított bennünket.

A hivatalos rész után karácsonyköszöntés és óévbúcsúztatás keretében némi uzsonnával leptük meg magunkat. Közben Bakos József kellemes harmonika muzsikával szórakoztatott bennünket, csatlakozott hozzá Lele Krisztián barátunk nótaénekléssel Ezúton is köszönjük.

Köszönjük 2013. évben a programjainkhoz nyújtott segítséget az önkormányzatnak, Juhász Sándor vállalkozónak, a Vámos cukrászatnak, a Reál élelmiszerboltnak, a Gyógycipő Kft.-nek, a Kormorán horgászegyesületnek.

Algyő minden lakójának boldog új esztendőt kíván a Mozgáskorlátozottak Csongrád megyei Egyesülete algyői csoportjának tagsága!
 

További hírek

A Szegedi Vízmű tájékoztatása szerint a Bartók Béla utca elején egy ivóvíz bekötővezeték hibájának javítása miatt időszakos vízhiány tapasztalható a környéken. Várhatóan kora délután visszaáll a szolgáltatás.

2022. május 25. | Gazdaság Bővebben

A Szegedi Vízmű Zrt. munkatársai vízmérő leolvasást tartanak Algyő egész területén a 2022. május 22. és 25. közötti időszakban.

2022. május 23. | Gazdaság Bővebben

A FER Tűzoltóság Kft. algyői létesítményi tűzoltósága 2022. május 24-25-26. napján 9:00 órától tűzoltási gyakorlatot tart, a MOL Nyrt. DS Logisztika – ATM, Algyő telephelyén.

2022. május 17. | Rendőrség Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés elvégzése: 2022. május 20-án (pénteken) a napnyugta utáni időszakban

2022. május 17. | Gazdaság Bővebben

Szegeden a múzeumtól indult reggel a toborzó futás mai etapja, amely 10 órakor ért Algyőre. A falu táblájánál helyi futók is csatlakoztak az éppen távot teljesítő katonához.

2022. május 16. | Rendőrség Bővebben

×