× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nyolc érkező Algyőn

|
2022. július 20. | Sport

Új trénerrel készül a következő bajnokságra az Algyő SK: a megyei I. osztályban legutóbb 8. helyen végzett csapat irányítását a játékot abbahagyó Fülöp Tibor vette át.

Ami a keretbeli változásokat illeti, távozott a csapattól a kapus Siska Richárd, valamint Szil Zsolt, érkezők oldalán viszont összesen 8 név is található.

A kapuba érkezett Mórahalomról a 30 éves Szabó Gergely, aki továbbra is csapattársa lesz Ördögh Kristófnak (24), ám immáron algyői színekben. Ismerős lehet az algyői szurkolóknak Táncos Bence, hiszen a Deszktől érkező 24 támadó játszott már az Algyőben, akárcsak az SZVSE-től visszatérő Deák Donát, a 24 éves középpályás féléves kitérőt követően tér vissza Algyőre. Egyaránt a DAFC Szegedtől érkezik a 17 éves Suták Gergő és a 26 éves Fekete Ádám, a 19 éves Csehó Martin a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától, míg a 22 esztendős Horváth Adrián pedig az UTC-től érkezett.

Erre készültem a felnőtt labdarúgás befejezését követően, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesz lehetőségem. Vágó Attila, Kelemen Balázs és Paksi Péter mellett már pályaedzőként segítkeztem. Múlt héten elkezdtük a közös munkát, fura volt, hogy nem a padon ülök az öltözőben. Jó közösségbe csöppentem, hosszú távon gondolkozunk, szeretnénk a felsőházban végezni az idén – mondta Fülöp Tibor.

Szombaton a Békés megyei I. osztályban érdekelt Orosházával játszik a csapat az első nyári felkészülési mérkőzésén.

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×