× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nyílt nap az algyői közösségi lőtéren

|
2014. október 25. | Sport
Az Algyői Lövész Egyesület bemutatót tart és próba lehetőséget biztosít október 25-én (szombaton) 9-13 óra között az – az Algyői Önkormányzattal megkötött együttműködése alapján kialakított – közösségi lőtéren, amelynek címe: Algyő, Kastélykert utca 44.

A lőtéri bemutatón megtekinthető a falu régi tornaterméből átalakított lövészklub és az ott használatos eszközök, technikai berendezések.

A megjelentek (felügyelet mellett) kipróbálhatják az engedély nélkül tartható és használható puskákat. Megtapasztalhatják az új elektromos táblacserélő gépek hasznosságát. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akinek van 7,5 joule alatti teljesítményű légfegyvere azt lőtéri körülmények között kipróbálhassa.

Az egyesület tevékenységével kapcsolatban feltett kérdéseikre szívesen válaszolunk, gyakorlati tevékenységüket szakértően támogatjuk. Érdeklődő megjelenésükre számítanak a Lövész Egyesület tagjai.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×