× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nyelvtanfolyamok a Könyvtárban

|
2013. november 11. | Oktatás

A rendkívül nagy igény miatt az Algyői Könyvtárban kihelyezett nyelvtanfolyamokat tart a szegedi Katedra Nyelviskola, a következő nyelvekből és szinteken: angol kezdő, angol haladó (nyelvvizsgára felkészítés), illetve német kezdő. A nyelviskola bármilyen más nyelvből vállal tanfolyamot, amennyiben összejön minimum 5, maximum 8 fő a kurzusra! Az algyőiek jelentős kedvezményekkel indulhatnak a tanfolyamokon, hiszen az óradíj mindössze 550.- Forint!

A Katedra Nyelviskola Hálózat tagjaként működő ILS Szeged Nyelviskola 1992. óta folyamatosan és egyre bővülő formában foglalkozik angol és más nyelvek, úgymint német, francia, spanyol, olasz, orosz, szerb, román, magyar mint idegen nyelv, kínai oktatásával, de jellemzően csoportjaink többsége angol és német nyelvet tanul. A Katedra Nyelviskola azt a célt tűzte maga elé, hogy a lehető legtöbben lehessenek ebben az országban sikeres emberek, a nyelvtudásuk által. Azóta a Katedra piacvezetővé vált, több százezer embert segített hozzá a sikeres élet alapját képező valóban használható nyelvtudáshoz. Az Ipsos közvéleménykutató eddig 4 alkalommal végzett országos felmérést a nyelviskolák minőségével kapcsolatban, legutóbb 2013-ban. Ezeken a felméréseken minden esetben a Katedra bizonyult a legjobb nyelviskolának, a válaszadók szerint itt tanítanak a legjobb tanárok, itt a legszínvonalasabbak a nyelvtanfolyamok, itt a legkedvezőbb az ár / érték arány!

Algyőn a tanfolyamok minden esetben hétköznap délutánonként 16.30-tól vagy 17 órától kezdődnének az Algyői Könyvtárban, 1 héten 2 alkalommal kerülnek az órák megrendezésre.

  1. Oktatási díj: bruttó 550,- Ft/tanóra/(45 perces tanóra)/fő (minimum 8 fő esetén, de max. 12 főig), mely magában foglalja a tanár utazási költségét Szeged-Algyő-Szeged útvonalon. (A tanórák díját a hallgatóknak akkor is ki kell fizetni, ha esetenként hiányoznak az óráról. A tanórák számától függően a teljes tanfolyami díjat be kell fizetni a tanfolyam elindulását követően.)
  2. Átadott tananyag csomag: bruttó 6.900,- Ft/résztvevő (opcionális)

Lehet választani 30, 60, 120 órás tanfolyamok közül!

A fenti árral számolva egy 30 órás tanfolyam 16.500.- Forintba kerül, 60 órás tanfolyam 33.000.-Ft., valamint a 120 órás tanfolyam 66.000.- Forint lesz.

Tanfolyam tájékoztatót és szintfelmérést tart Végh Zsuzsanna, a Katedra Nyelviskola ügyvezetője: 2013. november 19. (kedd) 16.30 perckor a könyvtárban.

A kezdő kurzusokra való jelentkezéshez nem szükséges szintfelmérőt írni, csak a haladó nyelvi képzéshez! A szintfelmérő papírt a Könyvtárban lehet kitölteni nyitva tartási időben bármikor, utána azt továbbítjuk a nyelviskolának. Így a november 19-i konzultációs napon már mindenki tudni fogja, melyik csoportba indulhat.

Részletek: www.algyokultura.hu

Érdeklődni és jelentkezni a Könyvtárban lehet vagy: 62/ 517-170 vagy bibl@algyo.hu

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×