× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nyári gyermek táborok a Gyevikult Nkft. szervezésében

|
2020. július 30. | Oktatás

A Gyevikult Nkft. számos nyári táborral várta a gyerekeket az Algyői Tájházba, az Algyői Alkotóházba és az Algyői Faluházba.

Az Algyői Tájház két kézműves táborral szolgált hasznos időtöltéssel a táborozós gyerekek számára. Júniusban a Tájházi kézműves táborban, júliusban pedig a Hagyományőrző kézműves táborban próbálhattak ki többféle kézműves tevékenységet a résztvevő gyerekek.

Az Algyői Alkotóházban Kisművész táborunk is nagy sikert aratott. Itt Süli-Zakar Zita és Szabó Beáta mutatta meg a gyerekeknek az alkotó művészet rejtelmeit. Készültek agyagfigurák, nemezpárnák, gyöngyszövéssel karkötők.

Az Algyői Faluházban második alkalommal szerveztük meg az EFOP 3.3.2-16-2016-00349-es kódszámú pályázatunk Dráma táborát Szilágyi Annamária részvételével. A diákok nagy örömmel próbálták a színművésznő irányításával a tábori darabot, melyet az utolsó tábori napon be is mutattak a szülőknek.

A táborainkba a Napos Oldal Alapítvány munkatársa látogatott el, aki lehetőséget adott a gyerekeknek, hogy megismerhessék, milyen egy látássérült ember élete.

Az Algyői Vöröskereszt csoportja minden táborunkba hozott csokoládét a gyerekeknek.

Jövőre is várjuk a kézműveskedni és színészkedni vágyó gyerekeket!


Kapcsolódó galéria: Nyári gyermek táborok a Gyevikult Nkft. szervezésében (12 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2021.03.04-én (csütörtökön) 22:00-tól 04:00 óráig Algyő, Búvár utca - Téglás utca kereszteződésében hálózatöblítési munkákat végez.

2021. március 03. | Gazdaság Bővebben

Minden feladatát el tudja látni idén is az önkormányzat, racionalizálásokra azonban szükség van – hangsúlyozta Molnár Áron polgármester. A nagyközség önmagán kezdi a spórolást, csaknem 200 milliót szeretnének megtakarítani.

2021. március 03. | Önkormányzat Bővebben

Ahogy sokan már tapasztalták is, a háziorvosi praxisokban is elkezdtük a vakcinációt. Ennek megszervezése, lebonyolítása hatalmas szervezőmunkát és időt igényel. Minden héten megkapjuk az oltásra regisztráltak listáját, illetve azt, hogy ezen betegek részére melyik védőoltást biztosítja az állam....

2021. március 02. | Egészség, életmód Bővebben

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

2021. március 02. | Sport Bővebben

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

×