× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Női kézilabda: Vereség az SZTE-től

|
2014. október 22. | Sport
Két szép győzelem után elszenvedte első vereségét a Csongrád megyei bajnokságban az Algyői SK női kézilabdacsapat. Az algyői lányok az SZTE EHÖK SE otthonába látogattak, ahol a jó kezdés után már csak futottak ez eredmény után. Ugyan lett volna esély a felzárkózásra, de az algyőiek komolyabban nem tudták megnehezíteni a szegedi csapat dolgát, így már az első félidőben eldőlt a két pont sorsa.

SZTE EHÖK SE – Algyői SK 26-21

Algyői SK: Szekeres, Juhász (kapusok), Pál, Szélpál, Nagy, Fődi, Kardos, Makra, Szűcs, Dávid, Szabó, Janecskó, Herman. Edző: Prislinger Tibor.

Prislinger Tibor együttese legközelebb szombaton a Szentes csapata ellen lép parkettre hazai pályán, ahol minden adott az újabb sikerre.
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×