× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Női kézilabda: Győzelem a Vásárhely otthonában

|
2014. december 10. | Sport
Az elején még kissé akadozott a játék, de a végén magabiztosan, jó játékkal meggyőző győzelmet arattak az Algyői SK-s lányok. A Balogh Imsi Sportközpontban megrendezett mérkőzés első félidejének végén még 10-11-et mutatott az eredményjelző, de a második játékrészben fokozatosan sikerült felzárkózni, majd 4 góllal elhúzni a Vásárhelytől. Így a vége 18-22 lett.

Csongrád megyei női kézilabda bajnokság: HKE – Algyői SK: 18-22

Algyői SK: Szekeres- Juhász (kapusok), Pál (5), Szélpál (1), Nagy (2), Fődi (3), Draxler (1), Kardos, Szűcs(9), Dávid (1), Kiss, Godó. Edző: Prislinger Tibor.
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×