× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Női elnöke lett az algyői polgárőröknek

|
2021. május 17. | Rendőrség

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület rendkívüli közgyűlést tartott, Gulyás Sándor korábbi elnök halála miatt szükségessé vált új vezető választása. Az egyesület a beérkezett jelölések alapján titkos szavazással Kabainé Lovas Nikolettát választotta meg elnökének, aki elfogadta a megbízást egy évre – számolt be róla a megyei polgárőrség honlapja. Új vezető tisztségviselőket is választottak Nagy István Ferencné és Búsné Baka Erika személyében.

Molnár Áron polgármester értékesnek, áldozatkésznek értékelte és megköszönte az egyesület tagjainak a munkáját. Kérte, hogy a továbbiakban is tegyenek meg mindent a feladat-végrehajtás érdekében. Sok sikert kívánt a vezetőknek és a tagoknak, valamint biztosította őket az önkormányzat támogatásáról.

Batiz István, a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke szintén jónak értékelte az algyői polgárőrök munkáját. A tagok magas óraszámban hajtottak végre járőrszolgálatot, több rendezvény biztosításában vettek részt. Azt kérte, hogy ezen a magas színvonalon folytassák munkájukat.

Batiz István és Kabainé Lovas Nikoletta is sajnálattal jelezte, hogy a tagság átlagéletkora magas, kevés a fiatal, valamint szükség lenne a taglétszám emelésre a szolgálatok optimálisabb szervezése érdekében.

Az új elnök 2015 ben jelentkezett az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesületbe azzal a céllal, hogy szeretne tenni azért a településért, ahol él és segíteni az embereknek. A férje is tagja az egyesületnek. 2017-ben, lett az Egyesület gazdasági vezetője.

forrás: www.hodpress.hu

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×