× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Női elnöke lett az algyői polgárőröknek

|
2021. május 17. | Rendőrség

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület rendkívüli közgyűlést tartott, Gulyás Sándor korábbi elnök halála miatt szükségessé vált új vezető választása. Az egyesület a beérkezett jelölések alapján titkos szavazással Kabainé Lovas Nikolettát választotta meg elnökének, aki elfogadta a megbízást egy évre – számolt be róla a megyei polgárőrség honlapja. Új vezető tisztségviselőket is választottak Nagy István Ferencné és Búsné Baka Erika személyében.

Molnár Áron polgármester értékesnek, áldozatkésznek értékelte és megköszönte az egyesület tagjainak a munkáját. Kérte, hogy a továbbiakban is tegyenek meg mindent a feladat-végrehajtás érdekében. Sok sikert kívánt a vezetőknek és a tagoknak, valamint biztosította őket az önkormányzat támogatásáról.

Batiz István, a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke szintén jónak értékelte az algyői polgárőrök munkáját. A tagok magas óraszámban hajtottak végre járőrszolgálatot, több rendezvény biztosításában vettek részt. Azt kérte, hogy ezen a magas színvonalon folytassák munkájukat.

Batiz István és Kabainé Lovas Nikoletta is sajnálattal jelezte, hogy a tagság átlagéletkora magas, kevés a fiatal, valamint szükség lenne a taglétszám emelésre a szolgálatok optimálisabb szervezése érdekében.

Az új elnök 2015 ben jelentkezett az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesületbe azzal a céllal, hogy szeretne tenni azért a településért, ahol él és segíteni az embereknek. A férje is tagja az egyesületnek. 2017-ben, lett az Egyesület gazdasági vezetője.

forrás: www.hodpress.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×