× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nem tudta bevenni az FKSE a Nyíregyházát

|
2014. november 18. | Sport

Vereséget szenvedett a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport kilencedik fordulójában az FKSE Algyő a Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza otthonában.

A több mint hatórás utazás negatív hatása különösen a védekezésben mutatkozott meg, ennek köszönhetően a hazaiak az első félidőben huszonkétszer találtak az algyőiek hálójába. A szerencse is elpártolt a csongrádiak mellől: a kapufák és a védett lövések is rendre az ellenfél kezében landoltak. Dankó Ervin fiai most is keményem küzdöttek, és a meccs folyamán többször is egy gólra faragták hátrányukat. A mérkőzés állását azonban nem sikerült megfordítaniuk, így pont nélkül utaztak haza.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 9. forduló: Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – FKSE Algyő 39-32 (22-16)

Nyíregyháza, Bujtosi Szabadidő Csarnok, 200 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczi József.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai 1, Zöldy 4, László 2, Szepesi 3, Valaczkai 3, Béleczki 1. Csere: Farkas (kapus), Deák, Ambrus 5, GAZSÓ 9, Pál, Kocsis 1, Varga, Bolvári 1, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Tudtuk, hogy újoncként nem mi vagyunk az esélyesek Nyíregyházán, de természetesen most is nyerési szándékkal mentünk ki a küzdőtérre. Sajnos a védekezésünk az első félidőben nem állt össze. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, és a második félidőben sokkal harcosabbak voltunk. A végeredmény nem igazán tükrözi a pályán zajlott küzdelmet.”

 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×