× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nem tudta bevenni az FKSE a Nyíregyházát

|
2014. november 18. | Sport

Vereséget szenvedett a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport kilencedik fordulójában az FKSE Algyő a Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza otthonában.

A több mint hatórás utazás negatív hatása különösen a védekezésben mutatkozott meg, ennek köszönhetően a hazaiak az első félidőben huszonkétszer találtak az algyőiek hálójába. A szerencse is elpártolt a csongrádiak mellől: a kapufák és a védett lövések is rendre az ellenfél kezében landoltak. Dankó Ervin fiai most is keményem küzdöttek, és a meccs folyamán többször is egy gólra faragták hátrányukat. A mérkőzés állását azonban nem sikerült megfordítaniuk, így pont nélkül utaztak haza.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 9. forduló: Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – FKSE Algyő 39-32 (22-16)

Nyíregyháza, Bujtosi Szabadidő Csarnok, 200 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczi József.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai 1, Zöldy 4, László 2, Szepesi 3, Valaczkai 3, Béleczki 1. Csere: Farkas (kapus), Deák, Ambrus 5, GAZSÓ 9, Pál, Kocsis 1, Varga, Bolvári 1, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Tudtuk, hogy újoncként nem mi vagyunk az esélyesek Nyíregyházán, de természetesen most is nyerési szándékkal mentünk ki a küzdőtérre. Sajnos a védekezésünk az első félidőben nem állt össze. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, és a második félidőben sokkal harcosabbak voltunk. A végeredmény nem igazán tükrözi a pályán zajlott küzdelmet.”

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×