× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nem tudta bevenni az FKSE a Nyíregyházát

|
2014. november 18. | Sport

Vereséget szenvedett a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport kilencedik fordulójában az FKSE Algyő a Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza otthonában.

A több mint hatórás utazás negatív hatása különösen a védekezésben mutatkozott meg, ennek köszönhetően a hazaiak az első félidőben huszonkétszer találtak az algyőiek hálójába. A szerencse is elpártolt a csongrádiak mellől: a kapufák és a védett lövések is rendre az ellenfél kezében landoltak. Dankó Ervin fiai most is keményem küzdöttek, és a meccs folyamán többször is egy gólra faragták hátrányukat. A mérkőzés állását azonban nem sikerült megfordítaniuk, így pont nélkül utaztak haza.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 9. forduló: Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – FKSE Algyő 39-32 (22-16)

Nyíregyháza, Bujtosi Szabadidő Csarnok, 200 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczi József.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai 1, Zöldy 4, László 2, Szepesi 3, Valaczkai 3, Béleczki 1. Csere: Farkas (kapus), Deák, Ambrus 5, GAZSÓ 9, Pál, Kocsis 1, Varga, Bolvári 1, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Tudtuk, hogy újoncként nem mi vagyunk az esélyesek Nyíregyházán, de természetesen most is nyerési szándékkal mentünk ki a küzdőtérre. Sajnos a védekezésünk az első félidőben nem állt össze. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, és a második félidőben sokkal harcosabbak voltunk. A végeredmény nem igazán tükrözi a pályán zajlott küzdelmet.”

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×