× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte a serdülő csapatunk

|
2020. március 03. | Migrált hírek

Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte a serdülő csapatunk

Női serdülő bajnokság NB II Keleti – csoport: FKSE-Algyő - Hajdúnánás SK 25-22 (11-12)
Algyő 50 néző, vezette: Bartolák, Hirth
FKSE: Szilágyi- Mazurák, ÁCS Zs. 4, FÜZESY 4/2, Sulyok 5, Lantos, FARKAS 3 Csere: NYERGES (kapus), NAGY 3, Czifra 1, KOVÁCS 1, Pintér 1, ÁCS E. 3/1, Belovai, Békési. Edző: Gera Pál. Kiállítások: 4 ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/3 ill. 2/2.

Gera Pál: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk végig, védekezésünk különösen tetszett, egyre több dolgot látok vissza, amiket edzéseken gyakorlunk. Dolgozunk tovább, csütörtökön, Csepelen megpróbáljuk meglepni az osztályunk toronymagas esélyesét.

Hatvankilenc gólos meccsen eggyel nyert az ifink

Valószínűleg a védekezés oktatásánál nem ezt a meccset nézetik meg a játékosaikkal a trénerek.

Női ifjúsági bajnokság NB III J csoport: FKSE-Algyő - Corner - Gyulasport NKFT 35-34 (20-15)

Algyő 50 néző, vezette: Dáné, Gyimesi
FKSE: SZILÁGYI- Mazurák 2, Belovai 3, CZIFRA 4, STACHÓ 7, Túri 3,  Békési 1. Csere: Bodor (kapus), Lantos, Megyeri, Sulyok 8, Mircse 5, Ács 2. Edző: Gera Pál.
 
Gera Pál: - Nehézzé tettük magunknak a mérkőzés, nagyon sok fegyelmezetlenség volt védekezésben, de ezt a fáradtság számlájára írom. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

A második félidőt már csak lejátszották

Persze egy ilyen első játékrész után most ez is belefért.

Levendula Hotel FKSE-Algyő - Corner - Gyulasport NKFT 34-23 (21-9)

Algyő 100 néző, vezette: Dáné, Gyimesi.
FKSE: Kölcze- Szepesi 6, Csáki 8/2, Ilyés 2, Vér, Draxler 3, Zsilák 1. Csere: Hernádi (kapus) Gercsó 3, Kozma 2, Aracsi 2, Pocsai 2, Lovistyék 4/1, Rózsa 1, Mircse, Sztachó. Edző: Farkas József.
Kiállítások: 6 ill. 12 perc. Hétméteresek: 4/3 ill. 5/4.

Farkas József: - Jól kezdtük a mérkőzést a Gyula ellen, az történt az első félidőben, amire készültünk, Szepesi és Csáki is tarthatatlan volt, a védekezésben kevés hibát vétettünk és a kapuban is stabilak voltunk. Azt érzem meg is lepődtünk nagyon a szünetben, hogy 21-9 volt a félidő a mi javunkra. A második félidővel nem vagyok elégedett, nem láttam azt a tüzet és koncentrációt, ami eddig jellemzett minket, közelebb is engedtük az ellenfelünket, amiből vissza kellett építenünk az előtte kialakított előnyt. Ettől függetlenül csak gratulálni tudok a csapatomnak, a várt szoros mérkőzéshez képest egy nagyarányú győzelemmel zártuk a hétvégét! Dolgozunk tovább, sok feladat vár még ránk, hogy elérjük a célunkat!

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×