× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

NB/I.-es kézilabda mérkőzés Algyőn

|
2015. január 23. | Sport
Aki kilátogatott a szerda délutáni kézilabda mérkőzésre, egy jó hangulatú, dobszóval kísért sporteseményen vehetett részt az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában. A mintegy 60 szurkoló lelkesen bíztatta a csapatokat.

Az első mérkőzésen a Eubility Group Békéscsabai ENKSE játszott a Szeged KKSE női NB/I. ifi csapatával, amelyben a Csapó Erika által edzett Szeged KKSE 30:22 arányban legyőzte a Békéscsabát.

A következő mérkőzést a Eubility Group Békéscsabai ENKSE - Szeged KKSE NB/I. junior csapata játszotta. Már a 9. percnél szoros meccset nézhettek Algyőn, 7:7 állással. A végeredmény pedig 34:23 lett Békéscsaba javára.


Képek itt: http://algyokultura.hu/index.php/kepek (Photo by Papp Dániel)
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×