× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

NB/I.-es kézilabda mérkőzés Algyőn

|
2015. január 23. | Sport
Aki kilátogatott a szerda délutáni kézilabda mérkőzésre, egy jó hangulatú, dobszóval kísért sporteseményen vehetett részt az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában. A mintegy 60 szurkoló lelkesen bíztatta a csapatokat.

Az első mérkőzésen a Eubility Group Békéscsabai ENKSE játszott a Szeged KKSE női NB/I. ifi csapatával, amelyben a Csapó Erika által edzett Szeged KKSE 30:22 arányban legyőzte a Békéscsabát.

A következő mérkőzést a Eubility Group Békéscsabai ENKSE - Szeged KKSE NB/I. junior csapata játszotta. Már a 9. percnél szoros meccset nézhettek Algyőn, 7:7 állással. A végeredmény pedig 34:23 lett Békéscsaba javára.


Képek itt: http://algyokultura.hu/index.php/kepek (Photo by Papp Dániel)
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×