× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

NB/I.-es kézilabda mérkőzés Algyőn

|
2015. január 23. | Sport
Aki kilátogatott a szerda délutáni kézilabda mérkőzésre, egy jó hangulatú, dobszóval kísért sporteseményen vehetett részt az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában. A mintegy 60 szurkoló lelkesen bíztatta a csapatokat.

Az első mérkőzésen a Eubility Group Békéscsabai ENKSE játszott a Szeged KKSE női NB/I. ifi csapatával, amelyben a Csapó Erika által edzett Szeged KKSE 30:22 arányban legyőzte a Békéscsabát.

A következő mérkőzést a Eubility Group Békéscsabai ENKSE - Szeged KKSE NB/I. junior csapata játszotta. Már a 9. percnél szoros meccset nézhettek Algyőn, 7:7 állással. A végeredmény pedig 34:23 lett Békéscsaba javára.


Képek itt: http://algyokultura.hu/index.php/kepek (Photo by Papp Dániel)
 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×