× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Napelemparkot kap az algyői Borbála Fürdő

|
2023. február 27. | Önkormányzat

A képviselők elfogadták a költségvetést, TAO támogatásból születik meg a beruházás.

Az algyői önkormányzat korábban már megszavazta, hogy a kapott TAO-támogatásból tornaszobát építenek, azonban úgy döntöttek, hogy inkább a város rezsicsökkentésére szánják, ezért ehelyett inkább a Borbála Fürdő kap napelemparkot.

Molnár Áron polgármester elmondta, bár a körülményekhez képest jó szerződést tudott kötni az önkormányzat a szolgáltatóval, a Gyevitur Nkft. januári villanyszámlája így is 14 millió forint volt.

A község egyébként az idei évben már fejlesztésekben is gondolkodik, az elmúlt 2-3 évben a megszokott fejlesztési hullám elmaradt, mivel nem volt rá pénz, szinte csak pályázatokból haladtak előre.

forrás: szegedma.hu

 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×