× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nagydíj győzelem díjugratásban

|
2015. május 21. | Sport
A bábolnai (Bábolna Országos Minősítő - 2015.05.13-17.) ötnapos, népes mezőnyt felvonultató országos minősítőn vett részt az algyői lovasunk - Zajzon András.

A szombati 140 cm-re kiírt A/3* kétfázisos versenyszámban Zajzon Andrásnak Conrad nyergében sikerült a IV. helyet megszereznie - hibátlan lovaglással 31 indulóból.

Vasárnap délután a 145 cm-re kiírt A/3** Májusi Bábolnai Nagydíj egyszeri összevetésű elbírálással zajlott. A 25 indulóból az összevetésre csak 5 lovas jutott tovább hibátlan lovaglással, köztük Zajzon András Conraddal (Algyői Sportkör), aki a leggyorsabban, hibapont nélkül teljesítve megnyerte a Nagydíjat!

A pálya nehézségét igazolva a lovasok közül mindösszesen ketten teljesítették mindkét pályáját hibátlanul. A végső eredménylista:
  1. Zajzon András – Conrad - 0hp - 0hp/37,63mp
  2. Marton András – PM Casino - 0hp - 0hp/38,77mp
  3. Krucsó Szabolcs – Chacco Boy - 0hp - 4hp/35,91mp
Gratulálunk!

Fotók: Turdéli Andrea
Még több kép, videó rólunk: facebook.com/AlgyoLovarda
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×