× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Na azért!

|
2019. szeptember 23. | Migrált hírek

Úgy tűnik célba ért a múlt heti fejmosás és a lányok most már odatették magukat, még ha nem is hatvan percen keresztül. Reméljük a rangadókra az is meg lesz.

Pedig rosszul indult, mert Zsilák Katica a pénteki edzésen meghúzódott, így csak a kispadon, civilben jutott Neki hely, a másik lábadozó, Lovistyék Kitti társaságában. Így balkezes nélkül maradt a csapat, Kozma Flóra és Mircse Gréta játszott szélső poszton.Az első nyolc percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, de 4-4 után egy nyolc nullás szériával elléptek a mieink és ezzel le is rendezték a meccset.

Bácsalmási PVSE- Levendula Hotel FKSE-Algyő 19-37 (9-22)

Kelebia 100 néző, vezette: fazekas, Szemenyei.
FKSE: Kölcze¬¬¬ – ARACSI 7, CSÁKI 6, Pocsai 2, Rózsa, Gercsó 4/1, Kozma 4. Csere: HERNÁDI (kapus), VÉR 3, Draxler 2/1, Egervári 2, Ilyés 6, Mircse 1/1. Edző: Avar György.
Kiállítások: 12 ill. 14 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 3/3

Avar György: - Egy félidőig azt játszottuk, amit kell a bajnokságban, a második félidőben mindenki játéklehetőséget kapott, és ha fegyelmezettebbek vagyunk, akkor nagyobb különbséggel is tudtunk volna nyerni.

 

További hírek

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

×