× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mindkét lány csapatunk vereséget szenvedett

|
2019. november 14. | Migrált hírek

Mivel igen sokan serdülőkorúak még, sok a kettős terhelés a lányoknak.

Női serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Eszterházy SC 26-27 (12-149)

Algyő 50 néző, vezette: Demus, Répás

FKSE: SZILÁGYI- Lantos 1, Ács 3, Füzesy 1, Sulyok 6/2, SAVANYA 9, Farkas 1. Csere: Belovai 1, Czifra 1, Békési, Molnár Cs. 2, Mazurák1/1. Edző: Gera Pál

Kiállítás nem volt! Hétméteresek: 4/3 ill. 5/3.

 

Női ifjúsági bajnokság NB III J csoport: FKSE-Algyő-Szarvasi NKK 25-32 (13-20)

Algyő 50 néző, vezette: Kiss B., Kiss J.

Bodor- Lantos, Belovai, SULYOK 12, Stachó 2, Túri 4, Székesi 1

Csere: Szilágyi (kapus), Czifra 2, Savanya 1, Békési 2, Ács 1, Megyeri, Mazurák, Mircse. Edző: Gera Pál.

Kiállítások: 4 ill. 8 perc. Hétméteresek: 0 ill. 7/5.

Gera Pál együtt értékelte a két meccset: - Serdülő mérkőzésen nagyon jó lövőkkel rendelkező Eger érkezett hozzánk, ahol a végjátékot jobban bírták a vendégek. Nagyon jó irama volt a meccsnek, és úgy érzem, kezdjük mi is felvenni a másod osztály ritmusát. Az ifi mérkőzésre nagyon elfáradtunk fizikálisan és fejben is, nem nagyon volt esélyünk, illetve egy motivált lendületesen játszó Szarvassal találkoztunk. Dolgozunk tovább a megkezdett úton.

 
Helyre állt a világ rendje, avagy nagy különbséggel nyertek a lányaink

A vásárhelyi meccset átbeszélték, és vasárnap délután tették a dolgukat. Minden egészséges játékos pályára léphetett, a vége így is jelentős különbségű sikert hozott. a Vásárhely kikapott Békéscsabán, így a csabaiak léptek fel a második helyre, Őket csak egy ponttal előzzük meg.

Női NB II Dél-keleti csoport: Levendula Hotel FKSE-Algyő-Szarvasi NKK 35-16 (16-11)

Algyő 50 néző, vezette: Kiss B., Kiss J.

FKSE: KÖLCZE-SZEPESI 14/4, Csáki 4/1, Ilyés 1, Rózsa, Draxler 1, ARACSI 5. Csere: Szilágyi (kapus) Kozma 3, Egervári 1, Vér, Gercsó 4/1, Pocsai 2, Sulyok. Edző: Avar György

Kiállítások: 4 ill. 2 perc. Hétméteresek: 6/6 ill. 4/3.

Avar György: - Az első félidő görcse után, a második félidőben én azt gondolom, hogy kijött a két csapat közötti különbség. Gratulálok a lányoknak!

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

×