× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mindhárom csapata nyert az FKSE Algyőnek

|
2014. október 30. | Sport

Három vereségből álló negatív szériáját adta át a múltnak szombaton az FKSE, Dankó Ervin legénysége a Törökszentmiklós otthonából távozott kétgólos sikerrel.

A két együttes legutóbb október 8-án, a Magyar Kupa 2. fordulójában harcolt egymás ellen, amikor is az algyőiek hatgólos győzelmet arattak. A hazaiak mindenképpen szerettek volna revansot venni a vereségért, de Dankó Ervin csapata is pontszerzésért utazott a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városba. Nem hiába. A vendégek a teljes játékidő alatt uralták a pályát, és már az első félidő végére jelentős előnyre tettek szert, melyet a második játékrész 16. percére kilenc gólra hizlaltak fel. A kőkemény védekezésnek is köszönhetően Kiss Oliver kapuja percekig bevehetetlen volt a hazai gárda számára. A meccs végére a miklósiak kicsit erőre kaptak, de ezen a napon ismét az FKSE Algyő volt a jobb, így újabb két pontot szerzett a bajnokságban.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 7. forduló: Arago Törökszentmiklósi KE – FKSE Algyő 20-22 (6-12)

Törökszentmiklós, Városi Sportcsarnok. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE: KISS O. – AMBRUS 6, ZÖLDY 3, László 2, SZEPESI 2, Bélecki 2, Varga. Csere: Deák (kapus), RAFFAI 1, Gazsó 1, Pál, KOCSIS 1, Berta, Valaczkai 1, Bolvári 1, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Sokat készültünk az ellenfél játékából. Ez a védekezésünkön meg is látszott. Igazi csapatmunkával sikerült megnyernünk ezt a fontos idegenbeli mérkőzést."

Az ifi csapatunk is újabb két ponttal gazdagodott, a végeredmény 19-44!

Győzelem az NB II-ben is

A második vonalban szereplő gárdához hasonlóan a Barok István vezette második csapat is idegenben aratott győzelmet. Vörös Árpádék Hajdúszoboszlóról távoztak kilencgólos diadallal.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 6. forduló: Hajdúszoboszló KSKE – FKSE-Algyő II 23-32 (13-15)

Hajdúszoboszló 150 néző. Vezette: Csörgő, Vitális.
FKSE-Algyő: Gera- Czirják, VÖRÖS 7/4, SZÉLPÁL 4, Pádár, ZSADÁNYI 3, ZOMBORI 5/3. Csere: PALLÉR (kapus) BERTA T. 6, ENGI 5, Bozsák, Udvari, Sárkány 1, Pál V. 1, Tóbiás. Edző: Barok István
Kiállítások: 4 perc, ill. 4 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 8/7.

Barok István: "Korrekt játékvezetés mellett, már az első félidőben el kellett volna döntenünk a találkozót, de 9-4 után néhány butasággal visszahoztuk a meccsbe a hazaiakat. A második félidőben viszont kijött a két csapat közötti reális különbség."

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×