× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Minden fajta segítség számít

|
2020. május 20. | Önkormányzat

Március óta rengeteg olyan változást kellett a mindennapokban eszközölni, amelyekre év elején senki sem gondolt. Ez nemcsak a vállalatok, cégek, vállalkozók, de a civil emberek életére is nagy hatással voltak. Algyő Nagyközség Önkormányzata igyekszik minden úton segíteni ott, ahol szükség van rá.

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester, az Önkormányzat és intézményeinek dolgozói egy havi bérnek megfelelő összegről mondanak le, hogy az visszakerülve a költségvetésbe segítségnyújtásra, illetve a vírus okozta károk enyhítésére lehessen fordítani. A Képviselő-testületi tagok és a külsős bizottsági tagok pedig lemondanak tiszteletdíjukról mindaddig, amíg eltart a veszélyhelyzet. Jelen körülmények között minden fajta segítség számít és nagy szükség van rá, hiszen ezáltal lehetőség nyílik orvosolni a mostani és az esetlegesen később felmerülő problémákat is.  

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×