× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Minden fajta segítség számít

|
2020. május 20. | Önkormányzat

Március óta rengeteg olyan változást kellett a mindennapokban eszközölni, amelyekre év elején senki sem gondolt. Ez nemcsak a vállalatok, cégek, vállalkozók, de a civil emberek életére is nagy hatással voltak. Algyő Nagyközség Önkormányzata igyekszik minden úton segíteni ott, ahol szükség van rá.

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester, az Önkormányzat és intézményeinek dolgozói egy havi bérnek megfelelő összegről mondanak le, hogy az visszakerülve a költségvetésbe segítségnyújtásra, illetve a vírus okozta károk enyhítésére lehessen fordítani. A Képviselő-testületi tagok és a külsős bizottsági tagok pedig lemondanak tiszteletdíjukról mindaddig, amíg eltart a veszélyhelyzet. Jelen körülmények között minden fajta segítség számít és nagy szükség van rá, hiszen ezáltal lehetőség nyílik orvosolni a mostani és az esetlegesen később felmerülő problémákat is.  

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×