× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Minden fajta segítség számít

|
2020. május 20. | Önkormányzat

Március óta rengeteg olyan változást kellett a mindennapokban eszközölni, amelyekre év elején senki sem gondolt. Ez nemcsak a vállalatok, cégek, vállalkozók, de a civil emberek életére is nagy hatással voltak. Algyő Nagyközség Önkormányzata igyekszik minden úton segíteni ott, ahol szükség van rá.

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester, az Önkormányzat és intézményeinek dolgozói egy havi bérnek megfelelő összegről mondanak le, hogy az visszakerülve a költségvetésbe segítségnyújtásra, illetve a vírus okozta károk enyhítésére lehessen fordítani. A Képviselő-testületi tagok és a külsős bizottsági tagok pedig lemondanak tiszteletdíjukról mindaddig, amíg eltart a veszélyhelyzet. Jelen körülmények között minden fajta segítség számít és nagy szükség van rá, hiszen ezáltal lehetőség nyílik orvosolni a mostani és az esetlegesen később felmerülő problémákat is.  

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×