× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mezőgazdasági termelőnek, útdíj fizetése alól mentesítő kérelem

|
2013. július 04. | Gazdaság

Elérhető Algyő honlapján a mezőgazdasági termelők által üzemeltetett gépjárművek útdíj fizetése alól mentesítő hatósági bizonyítvány iránti kérelem.

A kérelmező a székhely, vagy lakóhely szerinti települési önkormányzat jegyzőjétől kérelmezheti az autópályák kivételével a kérelemben felsorolt termény szállítására vonatkozó, a jegyző illetékességi területén található, vagy azon kívül eső, a kérelmező székhelye, vagy lakóhelye és a használatában álló termőföld, tanya, vagy telephely közötti útdíjköteles elemi útszakaszra vonatkozó - július 1-je és november 30-a között - a kérelemben meghatározott termény betakarításának időtartamáig, de legfeljebb 30 napig érvényes, díjmentes - viszonylati jegy váltására jogosító hatósági bizonyítvány kiadását.

A letöltött és kitöltött kérelmeket az Algyői Közös Önkormányzati Hivatal fszt. 11. helyiségében lehet leadni, mely alapján kiállítjuk a hatósági bizonyítványt.

Az útdíjjal kapcsolatos további tudnivalókról a www.utdij.hu honlapon is tájékozódhat.


kapcsolódó anyagok: Mezőgazdasági termelőnek, útdíj fizetése alól mentesítő kérelem 

 

További hírek

Óvodánk 2021. március 8-a óta ügyeleti rendben működik, lehetőségeink szerint, Algyő Nagyközség Önkormányzatának támogatásával, segítjük a családokat az egyszeri meleg étkezés biztosításával, gyermekeknek az óvónők tevékenységajánlókkal színesítik hétköznapjaikat.

2021. április 13. | Oktatás Bővebben

Időpont: 2021.04.19.-20. 9.00-16.00 óra között.

2021. április 12. | Oktatás Bővebben

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

×