× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mentőautó balesete a 47-esen

|
2010. február 06. | Rendőrség

Betegeket szállító mentőautó szenvedett balesetet a 47-es főúton Hódmezővásárhely és Szeged között, közvetlen az algyői Tisza-híd lábánál a 210-es kilométerszelvénynél.

Információink szerint a hátsókerék meghajtással rendelkező Toyota Hiace mentőautó Vásárhely irányból közlekedett Szeged felé.A 210-es szelvénynél a mentő a sűrű hóesés miatt lassabban közlekedett a megengedettnél, viszont még így is megcsúszott a havas a úton. A Hiace hátulja kivágódott, vezetője próbálta ellenkormányzással az úton tartani a járművet, azonban az, az út menti szalagkorlátnak ütközött.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, viszont az autóban anyagi kár keletkezett.

A két betegért végül egy másik mentő érkezett és szállította tovább a helyszínről.

Forgalomkorlátozás nem volt érvényben, a mentőt a közeli telephelyre szállították.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×