× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mentőautó balesete a 47-esen

|
2010. február 06. | Rendőrség

Betegeket szállító mentőautó szenvedett balesetet a 47-es főúton Hódmezővásárhely és Szeged között, közvetlen az algyői Tisza-híd lábánál a 210-es kilométerszelvénynél.

Információink szerint a hátsókerék meghajtással rendelkező Toyota Hiace mentőautó Vásárhely irányból közlekedett Szeged felé.A 210-es szelvénynél a mentő a sűrű hóesés miatt lassabban közlekedett a megengedettnél, viszont még így is megcsúszott a havas a úton. A Hiace hátulja kivágódott, vezetője próbálta ellenkormányzással az úton tartani a járművet, azonban az, az út menti szalagkorlátnak ütközött.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, viszont az autóban anyagi kár keletkezett.

A két betegért végül egy másik mentő érkezett és szállította tovább a helyszínről.

Forgalomkorlátozás nem volt érvényben, a mentőt a közeli telephelyre szállították.

 

További hírek

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Falunap egyik kiemelt rendezvényeként az Algyői Foltvarrók Köre 15. jubileumi kiállítása nyílt meg. 2009-ben nyolc fővel indult a szakköri foglalkozás, jelenleg 15 fővel járnak tárlatokra, fesztiválokra.

2024. június 03. | Kultúra Bővebben

×