× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Menetrendi értesítés

|
2015. június 05. | Napjaink
Nagy örömmel értesítjük Önöket, hogy június közepétől ismét két irányban közlekednek Algyőn a menetrend szerinti autóbuszjáratok. Az Algyői Önkormányzat, a DAKK Zrt. és a Közlekedéstudományi Intézet Dél-alföldi Közlekedésszervező Irodájának szakemberei hosszas tárgyalások során alakították ki a bevezetésre kerülő új menetrendet.

A változásról kialakult észrevételeiket, véleményüket az alpm@algyo.hu e-mail címre várjuk!

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. 2015. június 16-tól (keddtől) az alábbi regionális menetrend módosításokat vezeti be az 5003 Szeged – Algyő, valamint az 5006 Algyő – Ady major autóbuszvonalakon
  • 5003    Szeged – Algyő - Szeged autóbuszvonal körjárati jellegű közlekedés helyett kétirányú, Szeged – Algyő, illetve Algyő – Szeged viszonylatú ütemes menetrend lép érvénybe, ezzel összefüggésben módosulnak az
  • 5006    Algyő – Ady major autóbuszvonal járatai

kapcsolódó anyagok: Menetrendi tájékoztató (érvényes 2015.06.16.-tól)
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×