× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megyeegy: kiütéses algyői győzelem

|
2021. szeptember 15. | Sport

Már csak az Algyő áll pontveszteség nélkül a megyei I. osztályban. A negyedik fordulóban a Tiszasziget elveszítette a veretlenségét, a péntek esti szegedi rangadó pedig döntetlennel ért véget.

Csak egy csapat van a bajnokságban, amelyik nem veszített még pontot, ez pedig az Algyő, amely negyed óra után már 3–0-ra vezetett a Bordány ellen. A vendégek a folytatásban is nehezen találták a ritmust, az Algyő pedig meg sem állt kilenc gólig, kiütéses siker lett a vége.

Algyő–Bordány 9–1 (4-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Bálint Dániel – jól (Juhász, Kakuk).
Algyő: Siska – Rádi (Selyem, 76.), Bozóki, Kiss R., Varga G. (Pécsi, a szünetben), Mohácsi (Molnár G., 60.), Daróczi, Deák, Belovai, Molnár Sz., Fórizs. Edző: Podonyi Norbert.
Bordány: Csúri – Farkas F., Márki (Vincze, 55.), Fodor, Szűcs D., Mihalkó (Vasas, 78.), Bozsó, Szabó F., Valach (Sőregi, a szünetben), Ábrahám, Denkovity. Játékos-edző: Vasas Gábor.
Gólszerzők: Varga G. (3.), Rádi (10.), Mohácsi (14., 11-esből), Denkovity (30., öngól), Deák (60., 72.), Fórizs (70.), Selyem (86.), Pécsi (90.), ill. Bozsó (67.).
Jók: mindenki (Deák, a mezőny legjobbja), ill. Bozsó.

Podonyi Norbert: – A 98-99-es korosztály ma jelesre vizsgázott.

Vasas Gábor: – „Építeni, nem rombolni, hinni és nem csüggedni kell.” Gratulálok az Algyőnek!

 

További hírek

Felelősségteljes, valós alapokon nyugvó gazdálkodás eredményeként az öt éves ciklus végére a gazdasági szempontból országos és nemzetközi szinten is nehéz, több válságelemet tartalmazó körülmény ellenére az Önkormányzat vagyona növekedett.

2024. május 06. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. május 03. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete minden 65 év feletti lakos részére 15.000 forint pénzbeli támogatást ad. Ezzel kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs.

2024. május 02. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata a megemelkedett szúnyogszámra való tekintettel szúnyoglárva-irtó tablettával segíti a lakosokat.

2024. május 02. | Gazdaság Bővebben

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

×