× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megyeegy: Idegenben nyert az Algyő

|
2020. október 14. | Sport

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

Mórahalom, 250 néző. Vezette: Nagy Attila – jól (Váczi, Juhász).
Mórahalom: Vígh – Budai, Baji, Papp D., Király (Suhajda, 76.), Kiss M. (Gercsó, 86.), Kemenczés, Malatinszki D., Malatinszki Á. (Trója, 70.), Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Varga G. (Jernei, 76.), Daróczi, Lajkó, Deák, Kovács M. (Pataki, 80.), Fórizs (Szil, 62.), Molnár G. (Molnár Sz., 62.). Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Molnár G. (48.), Szil (85.).
Jók: Vígh, ill. mindenki.

Hódi Mihály: – Hetek óta nem lehet panaszom az edzésmunkára, mégsem jön vissza semmi a gyakoroltakból. Megérdemelt vereséget szenvedtünk, szó szerint szenvedtünk. A jövőben bátrabbnak kell lennünk.
Podonyi Norbert: – Taktikusan és okosan játszottunk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

 

További hírek

Nem tudta megnehezíteni az NB II.-es Le­vendula Hotel FKSE-Algyő az NB I.-ben remeklő MTK Budapest dolgát a női kézilabda magyar kupa 3. fordulójában.

2021. január 17. | Sport Bővebben

Az Önkormányzat D-vitamin csomaggal támogatja a hivatal és intézményeinek dolgozóit. Molnár Áron polgármester elmondta, hogy fontosnak tartja a megelőzést és a szervezetünk támogatását ezekben az időkben.

2021. január 12. | Önkormányzat Bővebben

A tavalyi év nehézségeit nem kell bemutatnunk senkinek, a Fashion Street háza táján is kérdésessé vált, meg fog-e jelenni print magazinunk az évben. A limitált példányszám miatt a legizgalmasabb cikkeinket online is elérhetővé tesszük. Íme az egyik kedvenc anyagunk, egy rendkívül motiváló interjú egy nagyon fiatal, de annál eltökéltebb sportolóval.

2021. január 09. | Sport Bővebben

Utcán hagyott pótkocsinak ütközött egy jármű Algyőn. Ugyan a sofőr figyelmetlensége okozta a bajt, de a nemrégiben történt eset újra rávilágított ar­­ra a problémára a településen, hogy sokan az utcán tárolják a gépjárműveiket, olyan tehergépkocsikat, mezőgazdasági gépeket, pótkocsikat, amelyeknek az utcai tárolása a belterület döntő részén tilos.

2021. január 08. | Napjaink Bővebben

A Településtisztasági Nonprofit Kft. részéről kapott tájékoztatás alapján, a fenyőfákat a kommunális hulladékszállítás napján fogják begyűjteni.

2021. január 08. | Napjaink Bővebben

×