× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megyeegy: Idegenben nyert az Algyő

|
2020. október 14. | Sport

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

Mórahalom, 250 néző. Vezette: Nagy Attila – jól (Váczi, Juhász).
Mórahalom: Vígh – Budai, Baji, Papp D., Király (Suhajda, 76.), Kiss M. (Gercsó, 86.), Kemenczés, Malatinszki D., Malatinszki Á. (Trója, 70.), Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Varga G. (Jernei, 76.), Daróczi, Lajkó, Deák, Kovács M. (Pataki, 80.), Fórizs (Szil, 62.), Molnár G. (Molnár Sz., 62.). Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Molnár G. (48.), Szil (85.).
Jók: Vígh, ill. mindenki.

Hódi Mihály: – Hetek óta nem lehet panaszom az edzésmunkára, mégsem jön vissza semmi a gyakoroltakból. Megérdemelt vereséget szenvedtünk, szó szerint szenvedtünk. A jövőben bátrabbnak kell lennünk.
Podonyi Norbert: – Taktikusan és okosan játszottunk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Aláírást gyűjtenek az Algyőiek a felújításért

2020. október 14. | Önkormányzat Bővebben

×