× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megyeegy: Idegenben nyert az Algyő

|
2020. október 14. | Sport

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

Mórahalom, 250 néző. Vezette: Nagy Attila – jól (Váczi, Juhász).
Mórahalom: Vígh – Budai, Baji, Papp D., Király (Suhajda, 76.), Kiss M. (Gercsó, 86.), Kemenczés, Malatinszki D., Malatinszki Á. (Trója, 70.), Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Varga G. (Jernei, 76.), Daróczi, Lajkó, Deák, Kovács M. (Pataki, 80.), Fórizs (Szil, 62.), Molnár G. (Molnár Sz., 62.). Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Molnár G. (48.), Szil (85.).
Jók: Vígh, ill. mindenki.

Hódi Mihály: – Hetek óta nem lehet panaszom az edzésmunkára, mégsem jön vissza semmi a gyakoroltakból. Megérdemelt vereséget szenvedtünk, szó szerint szenvedtünk. A jövőben bátrabbnak kell lennünk.
Podonyi Norbert: – Taktikusan és okosan játszottunk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×