× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megalakult a Suttogó Anyucik Csoportja

|
2023. február 15. | Egészség, életmód

A védőnők január hónapban elindították a helyi baba-mama klubot. Várandósokat és édesanyákat gyermekeikkel, kicsikkel és nagyokkal, lelkes édesapákkal egyaránt szeretettel várnak.

A találkozóknak nevet is adtak: Suttogó Anyucik Csoportja, mely megnevezés is magában foglalja a nők egyik erejét. A suttogás tudományát, az információk átadását amolyan puha, csendes módon. A Szeretnénk, ha kicsit könnyebben tudnánk kapcsolódni egymáshoz, ezzel is lehetőséget adva esetleges új kapcsolatok alakulásához nők, édesanyák között.

A csoport találkozóin lehetőség lesz kötetlenül beszélgetni, anya és nő társaitokat megismerni, gondolatokat megosztani egymással, informálódni, gyermekeiteknek játszani, közös időt tölteni együtt.

Veletek együtt, a ti igényeiteknek megfelelően szeretnénk a csoport tematikáját kidolgozni. Milyen témák foglalkoztatnak titeket, milyen, az élet fontos momentumairól beszélgessünk, hívjunk- e külsős előadót, beszélgető partnert egy-egy alkalommal? 

Néhány szabály, melyeket kérünk betartani:

  • Csak egészséges felnőtt és gyermek vehet részt a találkozón.
  • Étel fogyasztása nem megengedett, ezzel is tiszteletben tartva a különböző étrendek követését (gondolunk itt különféle allergiákra, intoleranciákra), illetve a hely tisztaságának megőrzése.

A csoport találkozójának első alkalma január 31-én, kedden volt a Faluház földszinti kistermében.

Védőnők

 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×