× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megalakult a Suttogó Anyucik Csoportja

|
2023. február 15. | Egészség, életmód

A védőnők január hónapban elindították a helyi baba-mama klubot. Várandósokat és édesanyákat gyermekeikkel, kicsikkel és nagyokkal, lelkes édesapákkal egyaránt szeretettel várnak.

A találkozóknak nevet is adtak: Suttogó Anyucik Csoportja, mely megnevezés is magában foglalja a nők egyik erejét. A suttogás tudományát, az információk átadását amolyan puha, csendes módon. A Szeretnénk, ha kicsit könnyebben tudnánk kapcsolódni egymáshoz, ezzel is lehetőséget adva esetleges új kapcsolatok alakulásához nők, édesanyák között.

A csoport találkozóin lehetőség lesz kötetlenül beszélgetni, anya és nő társaitokat megismerni, gondolatokat megosztani egymással, informálódni, gyermekeiteknek játszani, közös időt tölteni együtt.

Veletek együtt, a ti igényeiteknek megfelelően szeretnénk a csoport tematikáját kidolgozni. Milyen témák foglalkoztatnak titeket, milyen, az élet fontos momentumairól beszélgessünk, hívjunk- e külsős előadót, beszélgető partnert egy-egy alkalommal? 

Néhány szabály, melyeket kérünk betartani:

  • Csak egészséges felnőtt és gyermek vehet részt a találkozón.
  • Étel fogyasztása nem megengedett, ezzel is tiszteletben tartva a különböző étrendek követését (gondolunk itt különféle allergiákra, intoleranciákra), illetve a hely tisztaságának megőrzése.

A csoport találkozójának első alkalma január 31-én, kedden volt a Faluház földszinti kistermében.

Védőnők

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×