× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megalakult a Suttogó Anyucik Csoportja

|
2023. február 15. | Egészség, életmód

A védőnők január hónapban elindították a helyi baba-mama klubot. Várandósokat és édesanyákat gyermekeikkel, kicsikkel és nagyokkal, lelkes édesapákkal egyaránt szeretettel várnak.

A találkozóknak nevet is adtak: Suttogó Anyucik Csoportja, mely megnevezés is magában foglalja a nők egyik erejét. A suttogás tudományát, az információk átadását amolyan puha, csendes módon. A Szeretnénk, ha kicsit könnyebben tudnánk kapcsolódni egymáshoz, ezzel is lehetőséget adva esetleges új kapcsolatok alakulásához nők, édesanyák között.

A csoport találkozóin lehetőség lesz kötetlenül beszélgetni, anya és nő társaitokat megismerni, gondolatokat megosztani egymással, informálódni, gyermekeiteknek játszani, közös időt tölteni együtt.

Veletek együtt, a ti igényeiteknek megfelelően szeretnénk a csoport tematikáját kidolgozni. Milyen témák foglalkoztatnak titeket, milyen, az élet fontos momentumairól beszélgessünk, hívjunk- e külsős előadót, beszélgető partnert egy-egy alkalommal? 

Néhány szabály, melyeket kérünk betartani:

  • Csak egészséges felnőtt és gyermek vehet részt a találkozón.
  • Étel fogyasztása nem megengedett, ezzel is tiszteletben tartva a különböző étrendek követését (gondolunk itt különféle allergiákra, intoleranciákra), illetve a hely tisztaságának megőrzése.

A csoport találkozójának első alkalma január 31-én, kedden volt a Faluház földszinti kistermében.

Védőnők

 

További hírek

Molnár Áron polgármester és Dr. Füzesy István alpolgármester üzleti reggelit szervezett algyői cégvezetőknek. A találkozó célja Algyő Nagyközség Önkormányzatának 2023-as költségvetésének ismertetése, a célok és a leendő fejlesztések prezentálása volt, illetve a vállalkozásokkal történő párbeszéd erősítése.

2023. március 23. | Gazdaság Bővebben

Algyőn két helyszín, vállalkozás, a Levendula Szálloda és a Vámos cukrászda szerezte meg a kerékpárosbarát szolgáltató címet. Ezen a két helyen a kerékpárosok számára összekészített szerszámokkal, eszközökkel teli láda áll majd a biciklisek rendelkezésére, amelyekkel orvosolhatóak lesznek a tekerés közben felmerülő problémák.

2023. március 22. | Egészség, életmód Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00747-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. április 1. – 2023. április 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. március 21. | Gazdaság Bővebben

Március 11-én rendezték meg Veszprémben az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2023. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A rendezvényre az ország minden tájáról, 36 klub 351 versenyzője nevezett.

2023. március 21. | Sport Bővebben

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

2023. március 14. | Sport Bővebben

×