× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Mazda 3 és Ford Transit ütközött az Algyői körforgalomnál

|
2022. október 12. | Rendőrség

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, mint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese, Balázs Csaba elmondta, két autó karambolozott a körforgalomban, a helyszínelés elkezdődött, torlódásra kell számítani.

A fotó alapján úgy látszik, hogy a baleset nem frontális volt, hanem a furgon oldalról kaphatta el a Mazda 3 – ast. “Ott voltam, segítettem a két sofőrnek kiszállni a gépjárműből” – írja Zsolt, aki szintén arról számolt be, hogy nem szemből történt a karambol. Mint írta, a saját lábukon szálltak ki a sofőrök, a sérülés mértéke tehát valószínűleg nem súlyos.

forrás: www.szeged365.hu

 

További hírek

A Belügyminisztérium „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása 2022.” című pályázat által Algyőn járdaépítési program valósulhatott meg.

2023. február 01. | Önkormányzat Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy 2023. február 1-én az Algyő, Géza utca –Kastélykert utca sarkán, az ivóvízhálózaton tolózár csomópont csere miatt, az alábbi ingatlanokban időszakos vízhiány lesz a következő helyeken...

2023. január 31. | Gazdaság Bővebben

Az algyői Tisza-part két népszerű vendéglátó egységének és az Algyői Műjégpálya büféjének üzemeltetésére keres bérlőt a Gyeviép Nkft. 

2023. január 30. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy ivóvízhálózat hibaelhárítási munkák miatt időszakos vízhiányra kell felkészülni 2023. január 30-án (hétfő) 8:30 – 14:00 óráig.

2023. január 27. | Gazdaság Bővebben

Pályázati hirdetmény Algyő, Tiszavirág utcában található „beépítetlen terület” megnevezésű, 1/1 részben Algyő Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képező tehermentes ingatlanok legmagasabb áron történő értékesítése.

2023. január 20. | Önkormányzat Bővebben

×