× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makón zakózott az FKSE Algyő II.

|
2014. november 19. | Sport
Bár a szünetben még vezetett, végül elbukta a Makó elleni megyei rangadót az FKSE Algyő második csapata a harmadosztály 8. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 8. forduló: Contitech Makói KC – FKSE Algyő II. 26-24 (9-13)

Makó 60 néző, vezette: Kuklis, Mazzag
FKSE Algyő II.: GERA – Czirják 3, VÖRÖS 6, PÁDÁR, Szélpál 6, Zsadányi 1, Zombori 2/2. Csere: Pallér (kapus) Berta T. Szőri 1, Morva 1, Engi 4, Sárkány, Udvari, Tóbiás. Edző: Barok István.
Kiállítás: -, ill. 4 perc.
Hétméteres: 5/5, ill. 4/2.

Barok István: “Csináltunk egy nagyon jó első és egy pocsék második félidőt. Lőttünk tíz kapufát. Az ellenfélnél Matics megmutatta, nem volt véletlen a világbajnoki bronzérme. A másik jó “játékosuk” sípot vitt a pályára, nálunk meg elszakadt a mazzag.”
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×