× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makón zakózott az FKSE Algyő II.

|
2014. november 19. | Sport
Bár a szünetben még vezetett, végül elbukta a Makó elleni megyei rangadót az FKSE Algyő második csapata a harmadosztály 8. fordulójában.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 8. forduló: Contitech Makói KC – FKSE Algyő II. 26-24 (9-13)

Makó 60 néző, vezette: Kuklis, Mazzag
FKSE Algyő II.: GERA – Czirják 3, VÖRÖS 6, PÁDÁR, Szélpál 6, Zsadányi 1, Zombori 2/2. Csere: Pallér (kapus) Berta T. Szőri 1, Morva 1, Engi 4, Sárkány, Udvari, Tóbiás. Edző: Barok István.
Kiállítás: -, ill. 4 perc.
Hétméteres: 5/5, ill. 4/2.

Barok István: “Csináltunk egy nagyon jó első és egy pocsék második félidőt. Lőttünk tíz kapufát. Az ellenfélnél Matics megmutatta, nem volt véletlen a világbajnoki bronzérme. A másik jó “játékosuk” sípot vitt a pályára, nálunk meg elszakadt a mazzag.”
 

További hírek

Május elsejétől az algyői Borbála fürdő is újra várja vendégeit, akik már a megújult beléptetőrendszeren keresztül jutnak be, ugyanis a járványhelyzet alatt lecserélték a karórás rendszert.

2021. május 07. | Sport Bővebben

Kitakarítják a fokokat és leeresztik a vizet a kubikgödrökből, amelyekben a szúnyogok szaporodni szoktak. Az invázió elleni védekezésben a katasztrófavédelem is segített. 

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Megkezdődött az Atka felé vezető út 47-es főút és a vasúti átjáró közötti szakaszának javítása, a kátyúzás és padka javítás idején forgalom terelésre, időszakos fennakadásokra lehet számítani az elkövetkező egy-két napban.

2021. május 05. | Önkormányzat Bővebben

Algyőn kinyitottak a szabadidős és kulturális intézmények is.

2021. május 04. | Kultúra Bővebben

Egyre többen költöznek a délnyugati lakóövezetbe Algyőn, így égető problémává vált a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése a Pipacs és a Gólya utcában.

2021. május 04. | Önkormányzat Bővebben

×