× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makói siker a rangadón

|
2021. május 18. | Sport

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 21. forduló: QSM Algyő (4.) – Makó (2.) 27–31 (14–16)

Domaszék, 30 néző.
Vezette: Juhász, Szilágyi.
QSM Algyő: Boróczky, Gera (kapusok), Vass 5, Blaskó 7, Magyar 3, Fekete, Míg, Tóth 1, Vajna 2, Nagy, Temesvári 4, Branyiczki 2, Simon 2, Csóti 1, Czirják. Edző: Pásztor István.
Makó: Makó: Balán, Csörgő (kapusok), Gazsó B. 7, Csányi R. 6, Kovács M. 5, Miksi I. 3, Fodor T. 3, Erdélyi T. 3, Szilágyi Z. 2, Hegyi N. 1, Béleczki Á. 1, Gyöngyi Á. Benák D. Szabó M. Edző: Miksi István.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egyértelmű célunk, hogy a bajnokságban megszerezzük a harmadik helyet. A Makó jó formában van, jó kapusaik vannak, és valamelyik mindig jól teljesít. A mérkőzés végig kiegyenlített volt, sikerült sok helyzetet kidolgozni, de hiányoztak az átlövések. Amit elterveztünk, nem tudtuk teljesen megvalósítani. A második félidőben védekezésben kevés megállító faultunk volt. Az utolsó bajnoki mérkőzésünkön sokkal koncentráltabban kell játszanunk, hogy elérjük a kitűzött célt.

Miksi István: – Egy jól felkészített csapattal találkoztunk. A mérkőzést az a csapat nyerte meg, amely pontosabb támadásokat tudott végrehajtani, ezek szerencsére mi voltunk.

további eredmények: www.delmagyar.hu

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×