× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makói siker a rangadón

|
2021. május 18. | Sport

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 21. forduló: QSM Algyő (4.) – Makó (2.) 27–31 (14–16)

Domaszék, 30 néző.
Vezette: Juhász, Szilágyi.
QSM Algyő: Boróczky, Gera (kapusok), Vass 5, Blaskó 7, Magyar 3, Fekete, Míg, Tóth 1, Vajna 2, Nagy, Temesvári 4, Branyiczki 2, Simon 2, Csóti 1, Czirják. Edző: Pásztor István.
Makó: Makó: Balán, Csörgő (kapusok), Gazsó B. 7, Csányi R. 6, Kovács M. 5, Miksi I. 3, Fodor T. 3, Erdélyi T. 3, Szilágyi Z. 2, Hegyi N. 1, Béleczki Á. 1, Gyöngyi Á. Benák D. Szabó M. Edző: Miksi István.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egyértelmű célunk, hogy a bajnokságban megszerezzük a harmadik helyet. A Makó jó formában van, jó kapusaik vannak, és valamelyik mindig jól teljesít. A mérkőzés végig kiegyenlített volt, sikerült sok helyzetet kidolgozni, de hiányoztak az átlövések. Amit elterveztünk, nem tudtuk teljesen megvalósítani. A második félidőben védekezésben kevés megállító faultunk volt. Az utolsó bajnoki mérkőzésünkön sokkal koncentráltabban kell játszanunk, hogy elérjük a kitűzött célt.

Miksi István: – Egy jól felkészített csapattal találkoztunk. A mérkőzést az a csapat nyerte meg, amely pontosabb támadásokat tudott végrehajtani, ezek szerencsére mi voltunk.

további eredmények: www.delmagyar.hu

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×