× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makói siker a rangadón

|
2021. május 18. | Sport

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 21. forduló: QSM Algyő (4.) – Makó (2.) 27–31 (14–16)

Domaszék, 30 néző.
Vezette: Juhász, Szilágyi.
QSM Algyő: Boróczky, Gera (kapusok), Vass 5, Blaskó 7, Magyar 3, Fekete, Míg, Tóth 1, Vajna 2, Nagy, Temesvári 4, Branyiczki 2, Simon 2, Csóti 1, Czirják. Edző: Pásztor István.
Makó: Makó: Balán, Csörgő (kapusok), Gazsó B. 7, Csányi R. 6, Kovács M. 5, Miksi I. 3, Fodor T. 3, Erdélyi T. 3, Szilágyi Z. 2, Hegyi N. 1, Béleczki Á. 1, Gyöngyi Á. Benák D. Szabó M. Edző: Miksi István.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egyértelmű célunk, hogy a bajnokságban megszerezzük a harmadik helyet. A Makó jó formában van, jó kapusaik vannak, és valamelyik mindig jól teljesít. A mérkőzés végig kiegyenlített volt, sikerült sok helyzetet kidolgozni, de hiányoztak az átlövések. Amit elterveztünk, nem tudtuk teljesen megvalósítani. A második félidőben védekezésben kevés megállító faultunk volt. Az utolsó bajnoki mérkőzésünkön sokkal koncentráltabban kell játszanunk, hogy elérjük a kitűzött célt.

Miksi István: – Egy jól felkészített csapattal találkoztunk. A mérkőzést az a csapat nyerte meg, amely pontosabb támadásokat tudott végrehajtani, ezek szerencsére mi voltunk.

további eredmények: www.delmagyar.hu

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×