× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Makói siker a rangadón

|
2021. május 18. | Sport

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 21. forduló: QSM Algyő (4.) – Makó (2.) 27–31 (14–16)

Domaszék, 30 néző.
Vezette: Juhász, Szilágyi.
QSM Algyő: Boróczky, Gera (kapusok), Vass 5, Blaskó 7, Magyar 3, Fekete, Míg, Tóth 1, Vajna 2, Nagy, Temesvári 4, Branyiczki 2, Simon 2, Csóti 1, Czirják. Edző: Pásztor István.
Makó: Makó: Balán, Csörgő (kapusok), Gazsó B. 7, Csányi R. 6, Kovács M. 5, Miksi I. 3, Fodor T. 3, Erdélyi T. 3, Szilágyi Z. 2, Hegyi N. 1, Béleczki Á. 1, Gyöngyi Á. Benák D. Szabó M. Edző: Miksi István.

Pásztor István: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen egyértelmű célunk, hogy a bajnokságban megszerezzük a harmadik helyet. A Makó jó formában van, jó kapusaik vannak, és valamelyik mindig jól teljesít. A mérkőzés végig kiegyenlített volt, sikerült sok helyzetet kidolgozni, de hiányoztak az átlövések. Amit elterveztünk, nem tudtuk teljesen megvalósítani. A második félidőben védekezésben kevés megállító faultunk volt. Az utolsó bajnoki mérkőzésünkön sokkal koncentráltabban kell játszanunk, hogy elérjük a kitűzött célt.

Miksi István: – Egy jól felkészített csapattal találkoztunk. A mérkőzést az a csapat nyerte meg, amely pontosabb támadásokat tudott végrehajtani, ezek szerencsére mi voltunk.

további eredmények: www.delmagyar.hu

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A kerti munkát és a gyerekek kinti játékát egyaránt zavarják a méhek Algyőn, sokan félnek tőlük. Éppen ezért egyeztetésre hívta a helyi méhészeket az önkormányzat, és ellenőrizték a szabályok betartását is. Közös megoldást találtak.

2021. június 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából a Szempair Kft. légi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközségben a következő területeken.

2021. június 16. | Önkormányzat Bővebben

Az óvodába járó gyermekek létszámának növekedésével arányosan vált egyre zsúfoltabbá a játszóudvar, éppen ezért nevelőközösségünk elhatározta, hogy gazdagabbá, változatosabbá varázsolja az udvari játékeszközöket.

2021. június 14. | Oktatás Bővebben

Két autó, egy Volkswagen Passat és egy Mercedes karambolozott szombat este fél 8 körül az Algyői úton, a MOL kútnál, Szeged irányában. Az egyik autó felborult, jelenleg is a feje tetején van, a helyszínen lévő olvasóinktól úgy tudjuk, sérült is van.

2021. június 13. | Rendőrség Bővebben

Algyői séta címmel nyílt tárlata a Faluházban a szegedi Nap-Fény Fotókörnek. A kör tagjai tavaly nyáron többször is a községbe kirándultak, ekkor kapták lencsevégre például a tájház kiállítását, a helyi fodrászt és kiemelkedő épületeket is a településen.

2021. június 12. | Kultúra Bővebben

×