× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Majdnem megfagyott a magára hagyott férfi Algyőn

|
2012. február 04. | Rendőrség

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy algyői nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután az éjszaka magára hagyta ittas párját Algyő külterületén. A férfit fagyási sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Reggel a családsegítők felé jelezte egy férfi, hogy a nő azzal kereste fel, hogy párja kint töltötte az éjszakát a hidegben. A családsegítők értesítették a rendőrséget, majd közösen a férfi keresésére indultak. A nagy hó miatt azonban csak traktorral jutottak ki a területre, ahol fagyási sérülésekkel meg is találták a férfit. A mentők kórházba szállították.

Mint kiderült, a pár az este együtt italozott, majd haza indultak. A férfi a töltés oldalában lefeküdt, a nő pedig magára hagyta. Másnap reggel kezdte csak el keresi élettársát. A nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást.

 

További hírek

A csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciójára már nagy szükség volt a nagyközségünkben. Az Aranyhíd utca, a Kócsag és a Tutaj utca kerül most reflektorfénybe.

2024. június 24. | Önkormányzat Bővebben

A Martonosi Szivárvány Óvoda meghívására, szakmaiságra épülő látogatást tettünk testvértelepülésünkön április 26-án.

2024. június 20. | Oktatás Bővebben

Közbeszerzést írnak ki a közvilágítás fejlesztésének második ütemére – erről is döntött májusi rendes ülésén a képviselő-testület, amelynek tagjai összesen húsz napirendi pontot tárgyaltak meg. Módosították a költségvetést is, és elhangzott, hogy egy trafót is kell vásárolniuk.

2024. június 19. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén.

2024. június 19. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük a Tisztelt fogyasztóket, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2024. 06. 24-én és 06. 25-én (hétfőn és kedden) 22:00-tól 05:00 óráig Hálózatöblítési munkákat végez.

2024. június 18. | Gazdaság Bővebben

×