× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Majdnem megfagyott a magára hagyott férfi Algyőn

|
2012. február 04. | Rendőrség

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy algyői nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután az éjszaka magára hagyta ittas párját Algyő külterületén. A férfit fagyási sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Reggel a családsegítők felé jelezte egy férfi, hogy a nő azzal kereste fel, hogy párja kint töltötte az éjszakát a hidegben. A családsegítők értesítették a rendőrséget, majd közösen a férfi keresésére indultak. A nagy hó miatt azonban csak traktorral jutottak ki a területre, ahol fagyási sérülésekkel meg is találták a férfit. A mentők kórházba szállították.

Mint kiderült, a pár az este együtt italozott, majd haza indultak. A férfi a töltés oldalában lefeküdt, a nő pedig magára hagyta. Másnap reggel kezdte csak el keresi élettársát. A nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×