× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Magabiztos győzelem a megyei rangadón

|
2020. február 26. | Migrált hírek

Jó iramú küzdelmes meccsen nyert a csapatunk. a kiállítások száma gladiátor harcot sejtet, de higgyék el nem volt az!

Női felnőtt bajnokság, NB II Keleti csoport: KSZSE-Levendula Hotel FKSE - Algyő 19-29 (9-14)

Szeged 200 néző, vezette: Fazekas, Szemenyei
FKSE: KÖLCZE- Zsilák 1, GERCSÓ 4, Ilyés 2, Rózsa, CSÁKI 7/2, ARACSI 10/2. Csere: Hernádi (kapus) Vér 1, Lovistyék 2, Pocsai 2, Túri, Mircse. Edző: Farkas József.
Kiállítások: 14 ill. 22 perc. Hétméteresek: 5/3 ill. 5/4.

Farkas József: - Gratulálok a csapatomnak! Egy hihetetlenül parázs mérkőzésen sikerült begyűjtenünk idegenből ezt a nagyon fontos két pontot. Ahogy a héten is mondtam, a bajnokság teljesen más kávéház, mint a felkészülési mérkőzések, abból nem szabad kiindulnunk. Rendkívül stabilan és keményen védekeztünk, a kapusteljesítményünk is remek volt, a lányok nagyon szépen betartották a taktikai utasításokat, amit a videók alapján megbeszéltünk a héten. Sajnos sok betegünk volt, így ketten nem is léptek e miatt pályára a mai nap folyamán. Büszke vagyok a Csapatomra, nem inogtak meg egy pillanatra sem és határozott játékkal, végig vezetve tudtunk nyerni. Jövő héten érkezik Gyula csapata, holnapi naptól már oda kell koncentrálnunk minden erőnkkel. Remélem, sokan kilátogatnak, hogy erősítsenek minket szurkolásukkal.

Hatalmas küzdelemben, a padlóról felállva szoros csatában veszítettek a fiaink

Nagyon kellett volna a meccs, hiszen tavasszal a bent maradás a cél, s ehhez magunk mögött kellett volna tartani az Ózdot. Ennek megfelelően a sérültek és a betegek is vállalták a játékot. Így is csak 12 név került a jegyzőkönyvbe (Gera Pali, az unoka testvére kiváló védései miatt nem lépett pályára). Az első félidőben bár Kiss Olivér ötven százalékosan védett, mindig a vendégeknél volt az előny. A fordulás után tizenegynél utolértük Őket, sőt a negyvenheteik percben már mi vezettünk hárommal. Sajnos szűk keret behatárolta a lehetőségeinket, így a végét a vendégek bírták jobban. Erre mondják, hogy állva haltunk meg.

ContiTech FKSE-Algyő - ÓAM-Ózdi KC 18-20 (7-10)

Algyő 200 néző, vezette: Rontó, Szanyi.
FKSE: KISS O.- BALDA 4, Mezei 2, Tóth 1, Valaczkai 3, Dolezsál 2, Temesvári 2. Csere: Pál 1, BAJORHEGYI, Magyar 2, Vass 1/1. Edző: Harbert Gábor.
Kiállítások: 4 ill. 4 per. Hétméteresek: 2/1 ill. 2/1.

Herbert Gábor: - Nehéz ilyenkor szavakat találni, mert hatalmas küzdelem volt, olyan, amilyenre számítottunk. Lehet, hogy egy kicsit korán fordítottuk meg a mérkőzést, és nem is belefáradtunk a saját magunk diktálta tempóba, hanem nem tudtuk normálisan forgatni a csapatot, ahogy kellene, de azt tudjuk, hogy miért nem tudjuk forgatni. Az Ózdnak gratulálok, az első félidőben támadásban kevesek voltunk, de hatalmas szíve volt a csapatnak, felálltunk a padlóról, szemrehányást senkinek nem tudok tenni!
 

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×