× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lesz e pontja vasárnap este a női csapatunknak?

|
2018. október 19. | Migrált hírek

A Kispest elleni találkozó előtt már reménykedtünk, hisz a nyíradonyi Magyar Kupa és a gödi bajnokin már láttunk biztató jeleket. A listavezető elleni játék azonban megint lelohasztotta a szurkolói reményeket. De ismerjük a mondást: A remény hal meg utoljára (némi torzítással: A lepényhal meg utoljára)

Vasárnap új meccs, új meccs, új tét, új remények. Bár ismerve az ellenfelünk múltját, azért ezek a remények, nem túl acélosak. Igaz az orosháziaknak csupán három ponttal van többjük, mint a mieinknek, de abból egyet épp az NB i-ből kiesett Kecskemét ellen szereztek, valamint megverték a szintén pont nélküli Szentendrét. Szóval azt is mondhatjuk, hogy az eddigi éllovasok után, akikkel eddig találkoztunk, most a hozzánk közelebb állókkal (és itt nem az Algyőtől, negyven kilométerre levő település távolságáról beszélek) találkozunk vasárnap este hatkor Orosházán.

Nagy nézőtéri nyomástól gondolom, nem kell tartania a lányainknak, mert a meccsel egy időben, egy könnyed parti lesz a tv-ben, úgy, mint Veszprém-Szeged férfi bajnoki.

Avar György: - Egy gyengére sikerült hét vége után egy újabb nehéz feladat vár ránk, egy jó erőkből álló Orosházához utazunk. Dolgoztunk azon, hogy a védekezésünk és a kapus teljesítményünk javuljon, sajnos betegségek hátráltatták a felkészülést, de bízom benne, hogy vasárnap mindenki tudja vállalni a játékot

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×