× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Leégett egy algyői ház melléképületének tetőszerkezete

|
2014. december 29. | Rendőrség
A Téglási utcai ingatlanhoz hétfő hajnalban riasztották a tűzoltókat.

Hétfőn hajnalban, fél ötkor Algyőről érkezett a bejelentés a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz. A Téglási utcában egy magánház melléképülete gyulladt meg. Az esethez három szegedi egység és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei érkeztek. A melléképület 130 harminc négyzetméteres tetőszerkezete teljesen kiégett.

Az ott tárolt bútorok, iratok és egyéb használati tárgyak részben megsemmisültek. A tűzben személyi sérülés nem történt - tájékoztatott Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×