× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lecsúszott egy üzemanyag-szállító kamion a 47-es útról

|
2010. június 30. | Rendőrség

Lecsúszott az útpályáról egy üzemanyagot szállító kamion a 47-es főúton, Algyő közelében. A 27 tonna szállítmány nem sérült, azt hamarosan átfejtik egy másik járműbe. A sofőrnek sem esett baja - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Tátrai János elmondta: a benzint és gázolajat szállító kamion sofőrje eddig tisztázatlan okból ráhajtott az útpadkára, ahonnan a jármű a laza talaj miatt nem tudott visszatérni, s az árokba csúszott. A félig talajba süllyedt, megbillent kamionból hamarosan átfejtik a szállítmányt egy másik tartálykocsiba, majd a szegedi tűzoltók kiemelik a a járművet.

Jelenleg félpályás útzár mellett haladhat a forgalom, de a jármű visszaemelésekor – várhatóan délelőtt tíz óra körül - teljes útzár lesz a 47-es érintett szakaszán - mondta a sajtószóvivő.

  

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×