× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lakástűzben meghalt egy idős nő Algyőn

|
2011. április 10. | Rendőrség

Lakástűzben életét vesztette egy idős asszony szombaton, a Szeged melletti Algyőn - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Tátrai János tájékoztatása szerint a tűzoltóságra délelőtt tíz órakor érkezett a jelzés a Kastélykert utcában levő pizzériából, hogy az étteremmel szemben levő ház ablakából füst áramlik ki, és lángok törnek elő. A tűzoltók elindultak a helyszínre, közben azonban a szomszédok is megkezdték az oltást, poroltó készülékkel és vízzel.

A lángokat sikerült eloltani, de az egyik, mintegy 25 négyzetméteres helyiség kiégett. Ebben a tűzoltók megtalálták az ott lakó 69 éves nő holttestét.

A nő feltehetően az ágyban dohányzott, amely miatt az ágynemű meggyulladhatott, a nő halálát pedig a keletkezett tűz miatti füstmérgezés okozta - tájékoztatott a rendőrség.

A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×