× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lakástűzben meghalt egy idős nő Algyőn

|
2011. április 10. | Rendőrség

Lakástűzben életét vesztette egy idős asszony szombaton, a Szeged melletti Algyőn - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Tátrai János tájékoztatása szerint a tűzoltóságra délelőtt tíz órakor érkezett a jelzés a Kastélykert utcában levő pizzériából, hogy az étteremmel szemben levő ház ablakából füst áramlik ki, és lángok törnek elő. A tűzoltók elindultak a helyszínre, közben azonban a szomszédok is megkezdték az oltást, poroltó készülékkel és vízzel.

A lángokat sikerült eloltani, de az egyik, mintegy 25 négyzetméteres helyiség kiégett. Ebben a tűzoltók megtalálták az ott lakó 69 éves nő holttestét.

A nő feltehetően az ágyban dohányzott, amely miatt az ágynemű meggyulladhatott, a nő halálát pedig a keletkezett tűz miatti füstmérgezés okozta - tájékoztatott a rendőrség.

A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×